كوفته حسن پاسا در سيني فر...

در اين بخش آشپز تركيه كوفته حسن پاشا را آموزش مي دهد كه اين كوفته نيمه رژيمي است و در فر پخته مي شود اكنون اين كوفته را ياد ميگيريم:

گوشت چرخ كرده ۸۰۰گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پياز ۱ عدد

۲ حبه سير

جعفري مقداري

نمك و فلفل سياه

پوره:

۵ عدد سيب زميني

شير ۱ ليوان

كره ۲ قاشق

نمك

فلفل

رويه:

بروكلي

خردل

سس كچاپ

دركاسه گوشت چرخ شده را ريخته تخم مرغ را ريخته. پياز و سيرا رنده كرده .جعفري را ريز خرد ميكنيم. نمك و فلفل را ميريزيم خوب هم ميزنيم در سيني فر چرب شده ريخته و با كف دست خوب صاف ميكنيم در فر ۱۸۰ درجه قرار ميدهيم.

پوره:سيب زميني ها را پوست كنده و مي پزيم و له مي كنيم در قابلمه كره را ميريزيم و خوب هم ميزنيم كم كم شير را ميريزيم و هم ميزنيم. نمك و فلفل ميريزيم. كلم بروكلي را بشكل گل چيده و در آب جوش نمك ريخته شده ميريزيم خيلي كم ميپزيم كه رنگش سبزبماند.

روي كوفته هاي پخته شده پوره را ريخته و صاف ميكنيم و دورتادورش را كلم بروكلي ميريزيم. رويش را با سس خردل و سس كچاپ تزئين ميكنيم

اين مطلب توسط تيم مترجمين مجله پزشكي دكتر سلام ترجمه شده است و استفاده از آن فقط با ذكر منبع مجاز مي باشد

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد