
فيش اند چيپش fish and chips يا ماهي و سيب زميني سرخ شده يك غذاي محبوب در كشورهاي بريتانيايي مي باشد كه در گروه آشپزي شما مي توانيد دستور پخت آن را مشاهده نماييد.
مواد لازم :
| آرد گندم | 2 پيمانه |
| شير | 2 پيمانه |
| مايه خمير | 1 چانه |
| نمك | به مقدار لازم |
| آب | به مقدار لازم |
| سيب زميني | به مقدار لازم |
| روغن مخصوص سرخ كردن | به مقدار لازم |
طرز تهيه :
آرد را در يك غذا ساز نسبتا بزرگ ريخته و شير را به آن اضافه ميكنيم.در ابتدا آرد و شير را خوب با يكديگر مخلوط كرده و در همان حال آب را كم كم به آن اضافه مي كنيم.نبايد آب را يكجا به آن اضافه كرد.حالت هم زدن را تا زمانيكه تمام آرد و مواد اضافه شده كاملا با هم تركيب شده و غلظت و قوام يكنواخت پيدا كند ادامه مي دهيم.سپس نمك و مايه خمير را اضافه كرده و دوباره هم مي زنيم.دستگاه را خاموش كرده و 1 تا 1 ساعت و نيم مواد بدست آمده را در حالت استراحت در يك مكان گرم قرار مي دهيم.
براي درست كردن چيبس سيب زميني ها را پوست كنده و به اندازه هاي مساوي تكه تكه كرده و آنهارا شسته و ميگذاريم تا كاملا خشك شوند.سپس آنها را در يك ظرف دسته دار عميق كه حاوي روغن داغ مي باشد يه مدت 5 دقيقه قرار مي دهيم.سپس آنها را از روغن خارج كرده و با يك قاشق شيارهايي روي آنها ايجاد كرده و به مدت 10 دقيقه در يك ظرف فلزي قرار داده تا خنك شوند و اين شيار ها را به خود بگيرند. دوباره آنها را به مدت 7 تا 10 دقيقه در روغن ريخته تا كاملا طلايي شوند و راحت قابل جويدن باشند.نمك را هم كه چاشني آن است روي آن مي ريزيم.
ماهي را در داخل مايع آرد غلتانده و خوب با آن پوشش مي دهيم بعد در روغن مي گذاريم تا سرخ شود و به طور منظم آنها را برمي گردانيم تا هر دو طرف آنها كاملا سرخ شود.سپس آنها را از روغن خارج كرده و نمك روي آن ميريزيم و با چيبسي كه درست كرده ايم به همراه ليمو ترش سرو مي نماييم.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۵۸ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست