اسكونزهاي ماستي ...

مواد لازم براي ۲۴ عدد:

آرد- ۲ و نيم پيمانه

بكينگ پودر- ۲ قاشق مرباخوري

جوش شيرين- نصف قاشق مرباخوري

نمك- يك چهارم قاشق مرباخوري

كره سرد- ۱۱۳ گرم (به ۸ تكه تقسيم شده)

شكر- نصف پيمانه

كشمش- نصف پيمانه

پوست رنده شده ليموي تازه- ۲ قاشق مرباخوري

ماست غليظ- يك پيمانه

تخم مرغ- يك عدد

آب- يك قاشق غذاخوري

شكر- ۲ قاشق غذاخوري

رويه اسكونز:

پودر قند- يك پيمانه

كره نرم- يك قاشق غذاخوري

آب پرتقال- ۲ تا ۴ قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

فر را روي ۱۷۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

آرد، بكينگ پودر، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد.

كره را اضافه كنيد و با نوك دست يا نوك چنگال هم بزنيد تا به شكل خرده نان دربيايد.

شكر، كشمش و پوست ليمو را در كاسه ديگري با هم مخلوط كنيد و به مخلوط آرد اضافه كنيد، ماست، زرده تخم مرغ و آب را با هم مخلوط و به مواد خشك اضافه كنيد.

مواد را روي سطحي كه كمي آرد پاشيده ايد ورز دهيد تا تمامي مواد كاملا با هم مخلوط شود.

خمير را نصف كنيد و به شكل ۲ مستطيل ۲۰۱۵ و با ضخامت ۱.۲۷ سانتي متر دربياوريد.

هر كدام را روي سيني كاغذ روغني قرار دهيد و در هر قطعه مستطيلي ۱۲ برش ۵ سانتي متري ايجاد كنيد اما از هم جدا نكنيد.

سفيده تخم مرغ را كمي هم بزنيد و روي هر تكه با برس بماليد، شكر روي آن بپاشيد و به مدت ۲۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا طلايي رنگ شودو از فر دربياوريد و بگذاريد خنك شود.

تمامي مواد رويه را با هم مخلوط كنيد، آب پرتقال را اضافه كنيد سپس مخلوط را روي اسكنزهاي ولرم بريزيد و سرو كنيد.

خواص كشمش:كشمش سرشار از آهن و ويتامين هاي گروه B است كه كم خوني را برطرف مي كند.

ارزش غذايي تقريبي هر يك عدد اسكونز

كالري ۱۵۰

چربي ۷ گرم

كلسترول ۲۵ ميلي گرم

سديم ۱۳۰ ميلي گرم

كربوهيدرات ۲۱ گرم

پروتئين ۲ گرم

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد