![]()
مواد لازم براي ۲۴ عدد:
آرد- ۲ و نيم پيمانه
بكينگ پودر- ۲ قاشق مرباخوري
جوش شيرين- نصف قاشق مرباخوري
نمك- يك چهارم قاشق مرباخوري
كره سرد- ۱۱۳ گرم (به ۸ تكه تقسيم شده)
شكر- نصف پيمانه
كشمش- نصف پيمانه
پوست رنده شده ليموي تازه- ۲ قاشق مرباخوري
ماست غليظ- يك پيمانه
تخم مرغ- يك عدد
آب- يك قاشق غذاخوري
شكر- ۲ قاشق غذاخوري
رويه اسكونز:
پودر قند- يك پيمانه
كره نرم- يك قاشق غذاخوري
آب پرتقال- ۲ تا ۴ قاشق مرباخوري
طرز تهيه:
فر را روي ۱۷۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
آرد، بكينگ پودر، جوش شيرين و نمك را با هم مخلوط كنيد.
كره را اضافه كنيد و با نوك دست يا نوك چنگال هم بزنيد تا به شكل خرده نان دربيايد.
شكر، كشمش و پوست ليمو را در كاسه ديگري با هم مخلوط كنيد و به مخلوط آرد اضافه كنيد، ماست، زرده تخم مرغ و آب را با هم مخلوط و به مواد خشك اضافه كنيد.
مواد را روي سطحي كه كمي آرد پاشيده ايد ورز دهيد تا تمامي مواد كاملا با هم مخلوط شود.
خمير را نصف كنيد و به شكل ۲ مستطيل ۲۰۱۵ و با ضخامت ۱.۲۷ سانتي متر دربياوريد.
هر كدام را روي سيني كاغذ روغني قرار دهيد و در هر قطعه مستطيلي ۱۲ برش ۵ سانتي متري ايجاد كنيد اما از هم جدا نكنيد.
سفيده تخم مرغ را كمي هم بزنيد و روي هر تكه با برس بماليد، شكر روي آن بپاشيد و به مدت ۲۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا طلايي رنگ شودو از فر دربياوريد و بگذاريد خنك شود.
تمامي مواد رويه را با هم مخلوط كنيد، آب پرتقال را اضافه كنيد سپس مخلوط را روي اسكنزهاي ولرم بريزيد و سرو كنيد.
خواص كشمش:كشمش سرشار از آهن و ويتامين هاي گروه B است كه كم خوني را برطرف مي كند.
ارزش غذايي تقريبي هر يك عدد اسكونز
كالري ۱۵۰
چربي ۷ گرم
كلسترول ۲۵ ميلي گرم
سديم ۱۳۰ ميلي گرم
كربوهيدرات ۲۱ گرم
پروتئين ۲ گرم
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۳۳ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست