موكا با طعم آرامش ...


مواد لازم براي كيك

1. پودر كاكائوي تلخ: يك و يك‌چهارم پيمانه
2. آرد كيك‌پزي: دو و نيم پيمانه
3. شكر: دو و نيم پيمانه
4. بكينگ‌پودر: دو و نيم قاشق چاي‌خوري
5. نمك: يك و يك چهارم قاشق چاي‌خوري
6. تخم‌مرغ: دو عدد كامل و يك عدد زرده
7. آب گرم: يك و يك‌چهارم پيمانه
8. سرشير يا خامه: يك و يك‌چهارم پيمانه
9. روغن مايع: يك‌دوم پيمانه
10. وانيل: يك و نيم پيمانه
EXloxblog.comEX


با كيك شكلاتي ريلكسي را تجربه كنيد


مواد لازم براي كيك

1. پودر كاكائوي تلخ: يك و يك‌چهارم پيمانه
2. آرد كيك‌پزي: دو و نيم پيمانه
3. شكر: دو و نيم پيمانه
4. بكينگ‌پودر: دو و نيم قاشق چاي‌خوري
5. نمك: يك و يك چهارم قاشق چاي‌خوري
6. تخم‌مرغ: دو عدد كامل و يك عدد زرده
7. آب گرم: يك و يك‌چهارم پيمانه
8. سرشير يا خامه: يك و يك‌چهارم پيمانه
9. روغن مايع: يك‌دوم پيمانه
10. وانيل: يك و نيم پيمانه

مواد لازم براي كرم موكا:

1. كائولا: يك‌چهارم پيمانه
2. قهوه فوري دانه‌اي: .
يك قاشق غذاخوري
3. شكلات با شيريني متوسط: 284 گرم
4. زرده تخم‌مرغ: شش عدد
5. شكر بلوري: سه‌چهارم پيمانه
6. شربت ذرت: نصف پيمانه

مواد لازم براي تهيه كائولا:

1. قهوه فوري: دوسوم پيمانه
2. آب جوشيده: دو پيمانه
3. شكر قهوه‌اي: دو پيمانه
4. شكر سفيد: دو پيمانه
5. كره: يك‌چهارم پيمانه
6. وانيل: يك قاشق چاي‌خوري

مواد لازم براي تهيه ملحقات ديگر:

1. گاناچه ( 114 گرم شكلات با شيريني متوسط، نصف پيمانه خامه)
2. كرم تزئين (يك و نيم پيمانه تافي آب كرده، دو بسته تافي آب نشده)

روش تهيه:

1. فر را روي حرارت 350 درجه سانتيگراد تنظيم كنيد. ظرف ويژه كيك‌پزي را برداريد؛ كف آن را چرب كنيد و داخل آن كاغذ مخصوص شيريني‌پزي بيندازيد. روي كاغذ، كمي آرد يا كاكائوي خشك بريزيد و ظرف را كنار بگذاريد. آرد، شكر، كاكائو، بكينگ پودر و نمك را داخل ظرف بزرگي بريزيد و با هم مخلوط كنيد. سپس تخم‌مرغ‌ها، يك عدد زرده، آب گرم، سرشير يا خامه، روغن و وانيل را به مخلفات اول اضافه كنيد. به مدت سه دقيقه اين مجموعه را با همزن برقي هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. مواد آماده شده را داخل ظرف كيك كه قبلا آماده كرده بوديد، بريزيد و 32 تا 35 دقيقه صبر كنيد تا كيك بپزد.

2. در اين زمان در فر را باز نكنيد. بعد از اين زمان كيك را بيرون بياوريد. يك خلال دندان داخل كيك وارد كرده و درآوريد. اگر هيچ ماده‌اي به آن نچسبيده بود، كيك پخته است. با چاقو تيز و بلند، دور كيك را از كاغذ شيريني‌پزي جدا كنيد. بگذاريد تا خنك شود سپس با چاقو آن را از عرض به دو قسمت تقسيم كنيد.

3. بعد از اينكه كيك خنك شد، پايين آن را داخل ظرفي بگذاريد سپس به اندازه يك فنجان از كرم موكا را روي آن اسپري كنيد. لايه دوم را روي كيك بگذاريد و بقيه كرم را روي همه بدنه كيك بماليد. تكه‌هاي تافي و تافي آب شده را به اطراف كيك بماليد. بخشي از تافي‌ها و تافي آب شده را روي مركز كيك هم اضافه كنيد. سپس گاناچه را روي اين مجموعه بريزيد؛ به شكلي كه مانند تصوير كيك با كمك اين شربت، تزئين شود. با تكه‌هاي بزرگ شكلات تزئين لازم را انجام دهيد. كيك را براي دقايقي داخل يخچال بگذاريد. كيك شما براي پذيرايي آماده است.

نظر متخصص تغذيه

شكلات آرامبخش است

خوردن شكلات به دليل كافئين موجود در آن آرام‌بخش است. تخم‌مرغ يكي ديگر از اجزاي اصلي اين خوراكي است، به همين دليل مصرف اين كيك نياز بدن به پروتئين را تامين مي‌كند اما دو نكته را فراموش نكنيد؛ اول اينكه كالري اين كيك بالاست و دوم اينكه به دليل تخم‌مرغي كه دارد، مصرف آن براي افرادي كه مشكل كبدي دارند، مناسب نيست.

نظر متخصص طب سنتي

گرمي‌تان نكند

مقدار شكلات اين كيك بالاست. شكلات و قهوه خوراكي‌هايي با طبع گرم هستند. بهتر است اين كيك زماني كه هوا گرم است زياد مصرف نشود زيرا از ديدگاه طب سنتي خوراكي سنگيني است و هضم آن در شرايطي كه هوا گرم است، مناسب نيست. بهتر است همراه خوردن اين كيك كمي چاي ترش بخوريد تا هضم آن آسان‌تر شود. خوردن اين كيك براي افراد با طبع سرد و سرد و تر مناسب است.

روش تهيه ملحقات

1. طرز تهيه شربت كائولا

قهوه را داخل قابلمه بريزيد. به آن آب جوشيده را اضافه كنيد و هم بزنيد. به تدريج مواد ديگر را هم اضافه كنيد و هم زدن را قطع نكنيد تا شربت نسبتا غليظ و يكنواختي آماده شود. اين شربت را مي‌توانيد به مدت شش تا هشت ماه داخل يخچال نگه داشته و از آن در تهيه انواع كيك‌هايي كه از اين نوع شربت دارند، استفاده كنيد.

2. طرز تهيه كرم موكا

شربت كائولا را گرم كنيد تا بجوشد سپس قهوه فوري به آن اضافه كرده و حرارت را زياد كنيد. ظرف را از روي گاز برداريد و بگذاريد محلول به دماي اتاق برسد. شكلات را 30 ثانيه داخل مايكروفر بگذاريد تا آب شود. شكلات را به محلول اوليه اضافه كنيد و 15 دقيقه حرارت دهيد تا محلول يكنواختي به‌دست آيد. دوباره آن را بگذاريد تا دماي آن به دماي اتاق برسد. زرده‌ها را بزنيد تا كاملا سفيد شود. شكر و شربت ذرت را با هم مخلوط كنيد و حرارت دهيد تا محلول يكنواختي به‌دست بيايد. موادي را كه قبلا با هم مخلوط و آماده كرده بوديد، به‌تدريج به زرده‌ها اضافه كنيد و در مرحله آخر شربت كائولا را اضافه كنيد.

3. طرز تهيه گاناچه

شكلات و خامه را در ظرفي ريخته و داخل مايكروفر بگذاريد و 15 تا 30 ثانيه حرارت را ادامه دهيد تا اينكه مخلوط براق، يكنواخت و تيره شكلات ايجاد شود. هرچه اين محلول تيره‌تر و يكنواخت‌تر باشد، جلوه خاص‌تري به كيك مي‌دهد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد