ماهي با نان ساجي ...

مواد لازم

1. ماهي تيلاپيلا،بدون استخوان: 500 گرم
2. روغن زيتون بكر: دو قاشق غذاخوري
3. نان ساجي يا ترتيلا: 12 تكه
4. كلم قرمز: نصف يك كلم
5. تمر هندي: دو قاشق غذاخوري
6. جعفري خرد شده: يك پيمانه
7. پياز سفيد: يك عدد كوچك

مواد اوليه براي سس باجا

1. سس مايونز: نصف پيمانه
2. آب نارنج يا ليمو: نصف پيمانه
3. نمك و فلفل: به مقدار دلخواه

روش تهيه:

1. ماهي‌ها را با ضخامت پنج سانتي‌‌متر ببريد و حدود 10 دقيقه در نمك، فلفل و تمبرهندي بخوابانيد. آنها را از نمك و فلفل درآورده و داخل ماهيتابه بگذاريد. شعله گاز را كم كنيد تا به‌آرامي بپزد و آب بيندازد.

2. بعد از تمام شدن آب آن، كمي روغن زيتون كف ماهيتابه بريزيد و بگذاريد ماهي تا حدي سرخ شود. ماهي‌ها را از ماهيتابه خارج كنيد و بگذاريد كمي خنك شود. كلم و پيازها را كاملا باريك خرد كنيد. داخل هر نان ابتدا يك تكه ماهي بگذاريد سپس مخلفات را روي آن بريزيد. سس را به اين مجموعه اضافه كنيد. براي تهيه سس همه مواد آن را با هم مخلوط كرده و هم بزنيد تا يكنواخت شود.

نظر متخصص تغذيه چيست؟

منبع امگا3

ماهي تيلاپيلا يكي از ماهي‌هاي چرب است و ميزان اسيد چرب امگا3 آن بالاست بنابراين مصرف آن براي سالخوردگان، كودكان و زنان در دوران شيردهي مناسب است. علاوه بر اين، ماهي حاوي ويتامين E است. اين ويتامين نوعي آنتي‌اكسيدان است. بنابراين مصرف اين ماهي باعث تقويت عملكرد سيستم ايمني بدن مي‌شود، ضمن اينكه به سلامت پوست كمك مي‌كند.

نظر متخصص طب سنتي چيست؟

ويژه گرم مزاج‌ها

تمبر هندي و ماهي هر دو مزاج‌شان سرد است. با خواباندن ماهي داخل تمبر هندي هم طعم و بوي نامطلوب آن از بين مي‌رود و هم ماهي طعم ترش خاصي مي‌گيرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد