خوراك ماهـي و گشـنيز ...


مواد لازم

• يك كيلوگرم شير ماهي

• يك قاشق مرباخوري فلفل سياه

• نصف قاشق چايخـوري پودر زيره

• يك قاشق چايخوري پودر زنجــبيل

• يك قاشق چايخوي پودر گشنيز

• يك قاشق چايخوري پودر سير و فلفل قرمز (از هر كدام)

• چهار قاشق غذاخوري روغن زيتون

• دو حبه سير

• چهار عدد گوجه‌فرنگي بزرگ

• نصف پيمانه آبليمو

• يك پيمانه گشنيز ساطوري خرد شده

• روغن و نمك


طرز تهيه

1. ماهي‌ها را به صورت مكعبي خرد كنيد، ادويه‌ها، روغن زيتون و سير خرد شده را به آن بيفزاييد و به مدت پنج الي شش ساعت در يخچال بگذاريد. 15 دقيقه پيش از پخت، نمك و نصف آبليمو را به ماهي اضافه كنيد، بعد در تابه‌اي مناسب روغن بريزيد و ماهي‌ها را در آن سرخ كنيد.

2. گوجه‌فرنگي‌ها را پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد و به همراه نيمي از گشنيز به ماهي بيفزاييد و به مدت ده دقيقه سرخ كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد