
مواد لازم
• يك كيلوگرم شير ماهي
• يك قاشق مرباخوري فلفل سياه
• نصف قاشق چايخـوري پودر زيره
• يك قاشق چايخوري پودر زنجــبيل
• يك قاشق چايخوي پودر گشنيز
• يك قاشق چايخوري پودر سير و فلفل قرمز (از هر كدام)
• چهار قاشق غذاخوري روغن زيتون
• دو حبه سير
• چهار عدد گوجهفرنگي بزرگ
• نصف پيمانه آبليمو
• يك پيمانه گشنيز ساطوري خرد شده
• روغن و نمك
طرز تهيه
1. ماهيها را به صورت مكعبي خرد كنيد، ادويهها، روغن زيتون و سير خرد شده را به آن بيفزاييد و به مدت پنج الي شش ساعت در يخچال بگذاريد. 15 دقيقه پيش از پخت، نمك و نصف آبليمو را به ماهي اضافه كنيد، بعد در تابهاي مناسب روغن بريزيد و ماهيها را در آن سرخ كنيد.
2. گوجهفرنگيها را پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد و به همراه نيمي از گشنيز به ماهي بيفزاييد و به مدت ده دقيقه سرخ كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۹ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست