![]()
مواد لازم
• 600 گرم فيله ماهي
• 150 گرم پنير گودا
• 100 گرم قارچ
• يك عدد فلفل دلمهاي زرد و قرمز
• دو عدد زرده تخممرغ
• سه قاشق غذاخوري آرد
• سه قاشق غذاخوري آبليمو
• دو قاشق غذاخوري آرد سوخاري
• نمك، فلفل و روغن
طرز تهيه
1. فيله ماهيها را به صورت چهار گوش خرد و با نمك، فلفل و آبليمو مزهدار كنيد. آنها را حدود 10 دقيقه كنار بگذاريد. سپس داخل آرد و سپس زردههاي تخممرغ بغلتانيد و درون روغن سرخ كنيد.
2. قارچها را خرد كنيد و با يك قاشق غذاخوري روغن و يك قاشق آبليمو تفت دهيد تا آب قارچ گرفته شود. فلفل دلمهايها را نگيني خرد كنيد و كمي تفت دهيد.
3. درون ظرف مناسبي كه مخصوص فر باشد ماهي، فلفل دلمهاي و قارچهاي تفت داده شده را بريزيد، آرد سوخاري بپاشيد و روي مواد را با پنير پر كنيد. به مدت 15 دقيقه در فر با حرارت 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۷۳ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست