گراتن فيله ماهي ..


مواد لازم

• 600 گرم فيله ماهي

• 150 گرم پنير گودا

• 100 گرم قارچ

• يك عدد فلفل دلمه‌اي زرد و قرمز

• دو عدد زرده تخم‌مرغ

• سه قاشق غذاخوري آرد

• سه قاشق غذاخوري آبليمو

• دو قاشق غذاخوري آرد سوخاري

• نمك، فلفل و روغن


طرز تهيه

1. فيله ماهي‌ها را به صورت چهار گوش خرد و با نمك، فلفل و آبليمو مزه‌دار كنيد. آنها را حدود 10 دقيقه كنار بگذاريد. سپس داخل آرد و سپس زرده‌هاي تخم‌مرغ بغلتانيد و درون روغن سرخ كنيد.

2. قارچ‌ها را خرد كنيد و با يك قاشق غذاخوري روغن و يك قاشق آبليمو تفت دهيد تا آب قارچ گرفته شود. فلفل دلمه‌اي‌‌ها را نگيني خرد كنيد و كمي تفت دهيد.

3. درون ظرف مناسبي كه مخصوص فر باشد ماهي‌، فلفل دلمه‌اي و قارچ‌هاي تفت داده شده را بريزيد، آرد سوخاري بپاشيد و روي مواد را با پنير پر كنيد. به مدت 15 دقيقه در فر با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد