سالاد لوبياچيتي


مواد لازم

• يك دوم پيمانه لوبياچيتي

• 4 پيمانه آب

• 4 عدد ورقه شده قارچ

• 2 قاشق سوپخوري كره

• دو عدد ذرت تزئيني

• 2 قاشق سوپخوري گردو خرد شده

• يك ساقه كرفس خرد شده

• نمك و فلفل به مقدار لازم

• فلفل‌كبابي سبز و قرمز خرد شده (يك عدد از هر كدام)

• يك سوم پيمانه آب‌ليموترش‌تازه

• يك چهارم پيمانه روغن زيتون


طرز تهيه

1. لوبيا را از يك شب قبل خيس كنيد، سپس با آب بپزيد. در اواخر پخت نمك اضافه كنيد. پس از پخته شدن در صافي بريزيد. قارچ را در كره و كمي آبليمو تفت داده، كمي نمك و فلفل اضافه كنيد سپس با ذرت، گردو و كرفس را به لوبيا اضافه كرده و مخلوط كنيد. در ظرف مورد نظر بريزيد و روي آن را با فلفل كبابي تزئين كنيد.

2. براي تهيه سس؛ آب ليموي تازه، نمك، فلفل، روغن زيتون را مخلوط كنيد.

3. مي‌توانيد به جاي آب‌ليموترش از آب نارنج ، و به جاي روغن زيتون از روغن هسته‌ي انگور استفاده كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد