براي تهيه ته ديگ مهمترين نكته اين است كه قابلمه اي كه استفاده مي كنيد نچسب باشد تا ته ديگ خوب و يكدستي داشته باشيد. پس از آماده شدن پلو نيز بايد كمي صبر كنيد تا انتهاي قابلمه خنك شود و ته ديگ به راحتي جدا شود.در اين مطلب آسموني به شما درست كردن انواع ته ديگ را آموزش مي دهيم با ما همراه باشيد.
ته ديگ نان
كف قابلمه روغن بريزيد و نان لواش يا سنگك را به شكل دلخواه كف قابلمه بچينيد سپس برنج را روي نان ها بريزيد و دم كنيد.
ته ديگ خمير نان باگت
كف قابلمه روغن بريزيد سپس خمير نان باگت را كمي مرطوب كنيد به اشكال مختلف ته قابلمه بچينيد. برنج را به آرامي روي آن بريزيد و دم كنيد.
ته ديگ نان تست
نان تست را قالب بزنيد با به شكل دلخواه برش دهيد و كف قابلمه بچينيد.سپس روغن بريزيد سپس برنج را روي آنها بريزيد و دم كنيد.
ته ديگ سيبزميني
كمي روغن كف قابلمه بريزيد و سيب زميني ها را روي آن بچينيد سپس برنج را روي آن بريزيد. در تهيه اين ته ديگ نبايد سيب زميني ها بيش از حد نازك باشند.
ته ديگ سيب زميني كنجدي
كف قابلمه كمي كنجد بپاشيد. سيب زميني ها را ورقه اي كنيد يا قالب بزنيد و روي كنجدها بچينيد. كمي نمك بپاشيد. سپس برنج را روي آنها بريزيد و دم كنيد.
ته ديگ سيبزميني با زيره
كمي روغن ته قابلمه بريزيد، زيره را درون روغن بريزيد و سيب زميني ها را روي آنها بچينيد سپس برنج را روي آن بريزيد.
ته ديگ سيب زميني خلالي
سيب زميني ها را خلالي خرد كنيد و تا حد امكان همه آنها يك اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچينيد. نمك بپاشيد و روي آنها برنج آبكش شده را بريزيد.
ته ديگ سيب زميني نگيني
سيب زميني ها را نگيني خرد كنيد و تا حد امكان همه آنها يك اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچينيد. نمك بپاشيد و روي آنها برنج آبكش شده را بريزيد.
ته ديگ سيب زميني رنده شده
سيب زميني را درشت رنده كنيد. بعد روغن كف قابلمه بريزيد و پس از داغ شدن، سيب زميني ها را بريزيد و نمك و زعفران آب شده و كمي پودر سير يا موسير(دلخواه) روي آنها بپاشيد. سيب زميني ها را كف قابلمه فشار دهيد و سپس برنج را روي آنها بريزيد و دم كنيد.
ته ديگ بال مرغ
ابتدا روي بال مرغ ها نمك و زردچوبه بزنيد. سپس كمي روغن كف قابلمه بريزيد پس از اينكه داغ شد، بال مرغ ها را بچينيد و برنج را روي آنها بريزيد و دم كنيد.
ته ديگ تخمه و كنجد
براي تهيه اين ته ديگ مقداري روغن و زردچوبه بريزيد سپس مغز تخمه آفتابگردان و كنجد را روي آن بپاشيد و برنج را روي اين مواد بريزيد. توجه داشته باشيد، اين ته ديگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن مي شود.
ته ديگ اسفناج
برگ هاي تازه اسفناج را كف قابلمه بچينيد يا اينكه اسفناجي كه براي بوراني دست كرده ايد را فشرده كنيد و كف ظرف بچينيد. برنج را روي آن بريزيد و دم كنيد.
ته ديگ كنجد و ماست
كف قابلمه روغن بريزيد. روي آن كنجد بپاشيد. در يك كاسه متوسط، ماست را به همراه نمك و فلفل سياه هم بزنيد تا رقيق شود. كمي برنج به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود. مايه را آرام و با قاشق روي كنجد بريزيد و به كف ظرف فشار دهيد.
ته ديگ چوب شور
كف قابلمه روغن بريزيد. چوب شورها را روي آن بچينيد. سپس برنج را روي آن بريزيد و دم كنيد.
ته ديگ كورن فلكس
كف قابلمه، كورن فلكس بريزيد. كمي روي آن نمك بپاشيد و كمي هم روغن بريزيد. بعد برنج را روي آنها بريزيد.
ته ديگ كاهو
كف قابلمه روغن بريزيد و يك يا دو لايه كاهو بچينيد و سپس برنج را روي آن بريزيد و دم كنيد. ته ديگ كاهو براي پلو هاي سبز رنگ عالي است. مثل باقالي پلو، شويد پلو و ….
ته ديگ كدو حلوايي
كدو حلوايي را پوست بگيريد. دانه هاي آن را جدا كنيد، بشوييد و قالب بزنيد. در اين مرحله، كف ظرف را كمي نمك و روغن بريزيد. كدو حلوايي هاي قالب زده را كف قابلمه بچينيد. روي آن كمي روغن بريزيد و مثل هميشه برنج روي آن ريخته و بگذاريد دم بكشد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۵۷ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست