پنكيك برنج و نارگيل ....

برنج را كه از قبل خيس كرده ايد از صافي رد كنيد تا آب آن كاملا گرفته شود.

مواد لازم:

برنج - يك و نيم پيمانه

خامه - يك و نيم پيمانه

تخم مرغ - يك عدد

شكر - سه چهارم پيمانه

خمير مايه فوري - يك قاشق غذاخوري

پودر هل - نصف قاشق مرباخوري

روغن - به ميزان كافي

آرد - نصف قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

برنج را كه از قبل خيس كرده ايد از صافي رد كنيد تا آب آن كاملا گرفته شود.

برنج، شكر و خامه را در مخلوط كن بريزيد و مخلوط كنيد تا برنج كاملا خرد شود. اين كار كمي طول خواهد كشيد.

سپس خمير مايه فوري، تخم مرغ، آرد و پودردارچين را اضافه كنيد و هم بزنيد تا كاملا مخلوط شود. مواد را در كاسه بريزيد و روي آن را بپوشانيد و بگذاريد به مدت يك ساعت در مكان گرم بماند تا مواد كف كند و حجم آن دو برابر شود.

در ماهيتابه كمي روغن بريزيد و هر بار يك ملاقه از مواد را در روغن بريزيد. به محض ايجاد حفره هاي كوچك روي مواد، كمي روغن روي آن بماليد و برگردانيد تا قسمت ديگر آن نيز بپزد. اين كار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود.

خواص هل:

دمنوش آن با افسردگي مقابله مي كند. داراي يك ماده طبيعي است كه بدن را سم زدايي مي كند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد