درباره نقش انگور در كنترل ديابت بيشتر بدانيم...

انگور جزو مواد خوردني مفيدي است كه حاوي ويتامين‌هاي آ، ب و ث است و مي‌توان از آن به عنوان كنترل كننده قند خون و تقويت كننده اي براي خون استفاده كرد. اين ميوه حاوي مقدار زيادي منيزيم، كلسيم، آهن، فسفر، پتاسيم و آلبومين است.

اين ميوه براي درمان بيماري هاي يبوست، عوارض روماتيسم، كم خوني و حتي پيشگيري از سرطان سودمند است. انگور، پتاسيم زيادي دارد كه به جبران ضعف بدن كمك مي كند و در كنترل فشار خون موثر است.

انگور براي سلامتي قلب، ريه و كليه نافع است. اين ميوه به دليل داشتن املاح و مواد سلولزي، ملين بوده و براي مبتلايان به اوره بالاي خون (نقرس) مناسب و سازگار است. همچنين اين ميوه ترشحات غدد كبد را زياد مي كند و مواد سوخته را از بدن دفع كرده و در كودكان باعث رفع نرمي استخوان مي شود.

انگور هم چاق كننده است و هم لاغر كننده. انگور قرمز براي تصفيه خون و خون سازي از انگور سبز هم بهتر است و افرادي كه قند خون پايين دارند مي توانند از انگور بهره زيادي ببرند و بهتر است چند بار در روز آن را مصرف كنند.

انگور يكي از ميوه هاي ضد سرطاني شناخته شده و اين به خاطر خواص ضد عفوني كنندگي آن است. افرادي كه در دوره نقاهت يك بيماري هستند و يا ضعف عمومي بدن دارند و در نتيجه قدرت دفاعي بدن آنها كم شده است، سعي كنند به مقدار زيادي انگور مصرف كنند.

اين ميوه مقوي و قابض و دم كرده آن فوائد زيادي دارد همچنين آب غوره نيز در رفع ورم مخاط لثه و دهان و سركه حاصل از تخمير دانه انگور در تسكين خارش پوست و جلوگيري از خونريزي ها بكار مي رود.

دانه هاي خشك انگور، صفرا و بلغم را دفع و خستگي را رفع و حالت انبساط به وجود مي آورد. انگور و برگ و شيره و دانه هاي خشك شده و دانه هاي نارس(غوره) و دانه تخمير شده (سركه) در همه حال مصرف غذايي دارند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد