گزارش تصويري از حقيقت همبرگر ...

دراين فراورده هاي گوشتي گوشت قرمز بيشترين مصرف از قسمت ران و سردست ،روده هاو.. مي باشد. زيرا قدرت اتصال و تركيب بالايي با ساير مواد دارند كه در صورت مصرف انها با رشد بيماري هاي گوارشي و سرطاني روبرومي شويد

كارشناسان در يك تحقيق بسيار منحصر به فرد حقيقت واقعي بخش‌هايي از بدن حيوانات مختلف را كه از آنها در ساخت سوسيس، كالباس و انواع ناگت‌ها استفاده مي‌شود نشان داده‌اند تا به مردم جهان در خصوص مصرف اين نوع فست فودها هشدار بدهند.

گفتني است كارشناسان از جمله موادي كه در ساخت انواع همبرگرها و سوسيس كالباس‌هاي مشهور دنيا استفاده مي‌شود. مواردي مانند پنجه‌ي مرغ، روده گوسفند و قلم گوسفند را نام مي‌برند.

كارشناسان براي اثر گذاري اين پژوهش تصاويري گرافيكي از شكل واقعي فست فودها با بخش‌هاي مختلف بدن انسان‌ها را توليد كرده اند تا سطح آگاهي مردم جهان را بالا ببرند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد