بادمجان كبابي با تاهيني ...

بادمجان با پوست را از طول برش بزنيد؛ روغن زيتون، نمك و فلفل روي آن بريزيد و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقيقه در فر قرار دهيد تا كبابي شود سپس آن را از فر در بياوريد و بگذاريد كمي خنك شود.

مواد لازم:

بادمجان بدون تخم - يك عدد

روغن زيتون - يك چهارم پيمانه

نمك و فلفل - به اندازه كافي

سير رنده شده - يك حبه

پوست ليموي رنده شده - يك قاشق مرباخوري

آب ليموي تازه - يك قاشق غذاخوري

سس تاهيني - يك قاشق غذاخوري

پودر زيره خرد شده - سه چهارم قاشق مرباخوري

كنجد تفت داده شده - به مقدار كافي

طرز تهيه:

فر را روي ۲۳۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

بادمجان با پوست را از طول برش بزنيد؛ روغن زيتون، نمك و فلفل روي آن بريزيد و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقيقه در فر قرار دهيد تا كبابي شود سپس آن را از فر در بياوريد و بگذاريد كمي خنك شود.

پوست آن را در بياوريد و له كنيد.

سپس سير، پوست و آب ليمو، تاهيني و زيره، نمك و فلفل به آن اضافه و مخلوط كنيد. دوباره روي آن كمي روغن زيتون و دانه كنجد بريزيد.

خواص بادمجان:

اين گياه حاوي فيتونيوترينت است كه غشاي سلولي را در برابر هر نوع آسيب محافظت مي كند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد