
بادمجان با پوست را از طول برش بزنيد؛ روغن زيتون، نمك و فلفل روي آن بريزيد و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقيقه در فر قرار دهيد تا كبابي شود سپس آن را از فر در بياوريد و بگذاريد كمي خنك شود.
مواد لازم:
بادمجان بدون تخم - يك عدد
روغن زيتون - يك چهارم پيمانه
نمك و فلفل - به اندازه كافي
سير رنده شده - يك حبه
پوست ليموي رنده شده - يك قاشق مرباخوري
آب ليموي تازه - يك قاشق غذاخوري
سس تاهيني - يك قاشق غذاخوري
پودر زيره خرد شده - سه چهارم قاشق مرباخوري
كنجد تفت داده شده - به مقدار كافي
طرز تهيه:
فر را روي ۲۳۰درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
بادمجان با پوست را از طول برش بزنيد؛ روغن زيتون، نمك و فلفل روي آن بريزيد و به مدت ۲۰ تا ۲۵دقيقه در فر قرار دهيد تا كبابي شود سپس آن را از فر در بياوريد و بگذاريد كمي خنك شود.
پوست آن را در بياوريد و له كنيد.
سپس سير، پوست و آب ليمو، تاهيني و زيره، نمك و فلفل به آن اضافه و مخلوط كنيد. دوباره روي آن كمي روغن زيتون و دانه كنجد بريزيد.
خواص بادمجان:
اين گياه حاوي فيتونيوترينت است كه غشاي سلولي را در برابر هر نوع آسيب محافظت مي كند.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۱ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست