مخلوط توپي ميگو با قارچ ...

مواد لازم

• 125 گرم گوشت مغز ران گوساله

• 250 گرم ميگو پاك شده

• سه ساقه پيازچه ساطوري شده

• دو قاشق سوپخوري بادام ريز خرد شده

• دو قاشق سوپخوري آرد ذرت

• دو قاشق چايخوري سس سويا

• 1/4 پيمانه خيارشور خرد شده

• قارچ كنسروي يك قوطي

• نمك، فلفل و روغن

• آرد ذرت


طرز تهيه

1. ميگوها را همراه با گوشت چرخ كنيد. پيازچه، بادام، فلفل، خيارشور، سس سويا و دو قاشق سوپخوري آرد ذرت را به مخلوط گوشت و ميگو اضافه و همه مواد را در غذاساز مخلوط كنيد.

2. سپس به شكل توپ كوچكي (گردو) فرم دهيد. وسط آن يك عدد قارچ كوچك قرار دهيد و در آرد ذرت بغلتانيد. سپس در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد