قزل الا با كاور خمير ...

مواد لازم

• يك عدد ماهي قزل‌آلا

• دو قاشق سوپ‌خوري آبليمو

• دو پيمانه آرد

• يك عدد هويج

• نصف پيمانه آب

• يك عدد پياز

• دو عدد سفيده تخم‌مرغ

• نمك و فلفل


طرز تهيه

1. ماهي قزل‌آلا را درسته پاك كنيد. بشوييد و پس از خشك كردن آن را كاملا با آبليمو مزه‌دار كنيد.

2. داخل شكم ماهي را با حلقه‌هاي هويج و پياز پر كنيد، نمك و فلفل را هم براي مزه‌دار شدن ماهي در شكم آن بريزيد.

3. با آرد، آب، سفيده تخم‌مرغ‌ها و مقدار كمي نمك خميري درست كنيد تا به دست نچسبد. در صورت چسبندگي يك قاشق غذاخوري روغن مايع به آن اضافه كنيد. سپس خمير را با وردنه باز كنيد، ماهي را خوب خشك كنيد و وسط خمير باز شده بگذاريد و دقيقا به اندازه خود ماهي خمير را برش دهيد. (مي‌توان براي زيباتر شدن كار روي خمير را فرم چشم و پولك‌هاي ماهي هم درآورد).

4. سپس در فري كه از يك 15 دقيقه قبل با دماي 175 درجه سانتي‌گراد روشن كرده‌ايم، ماهي را به مدت 40 دقيقه قرار دهيد تا پخته شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد