مواد لازم
• يك عدد پياز بزرگ
• دو حبه سير
• دو تا سه قاشق سوپخوري روغن
• دو قاشق غذاخوري پودر كاري
• 500 گرم برنج دانه بلند
• يك ليتر آب
• 400 گرم ماهي بدون استخوان
• دو تا سه قاشق سوپخوري آبليمو
• نصف پيمانه جعفري خرد شده
• نصف پيمانه گشنيز خرد شده
• نمك، زردچوبه و فلفل قرمز
طرز تهيه
1. پياز را ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد تا نرم و سبك شود. سير له شده را هم به پياز اضافه كنيد و به تفت دادن ادامه دهيد.
2. پياز كه سبك شد، زردچوبه، ادويه كاري و فلفل قرمز را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس برنج و آب را هم اضافه كنيد، هم بزنيد و در آن را ببنديد.
3. بعد از 30-25 دقيقه كه آب برنج جذب شد، ماهي خرد شده، آبليمو و نيمي از جعفري و گشنيز را بريزيد و به آهستگي زير و رو كنيد. سپس در ظرف را بگذاريد تا دم بكشد. در هنگام كشيدن برنج مابقي جعفري و گشنيز را روي برنج بريزيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۷۴ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست