ميگو موميايي ...

مواد لازم

• 250 گرم ميگو پاك شده

• چهار قاشق سوپخوري آبليمو

• دو قاشق سوپخوري سويا سس

• يك قاشق سوپخوري سركه بالزاميك

• فلفل قرمز و نمك

• آرد به ميزان لازم

• نصف قاشق سوپخوري مايه خمير

• نصف پيمانه شير ولرم

• 60 گرم روغن جامد

• دو عدد تخم‌مرغ

• نصف قاشق سوپخوري شكر

• يك عدد زرده تخم‌مرغ


طرز تهيه

1. شير را با شكر و مايه خمير مخلوط كنيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. در كاسه‌اي تخم‌مرغ، نمك و روغن را با چنگال بزنيد تا مخلوط شوند. سپس مايه خمير را اضافه و مخلوط كنيد.

2. كم كم آرد را اضافه كنيد تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد. روي خمير را بپوشانيد و در جاي گرم به مدت 45 دقيقه استراحت دهيد.

3. ميگو‌ها را در مخلوط آبليمو، سويا سس، سركه، نمك و فلفل به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا مزه‌دار شوند سپس به سيخ چوبي بكشيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد روشن و سيني فر را چرب كنيد.

4. خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيم‌سانتي‌متر باز كنيد و از آن نوار‌هاي باريكي برش دهيد. نوار‌ها را روي ميگوها بپيچيد و در سيني فر قرار دهيد. با برس روي ميگوها زرده تخم‌مرغ بماليد، به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد تا روي آنها طلايي شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد