مواد لازم
• 250 گرم ميگو پاك شده
• چهار قاشق سوپخوري آبليمو
• دو قاشق سوپخوري سويا سس
• يك قاشق سوپخوري سركه بالزاميك
• فلفل قرمز و نمك
• آرد به ميزان لازم
• نصف قاشق سوپخوري مايه خمير
• نصف پيمانه شير ولرم
• 60 گرم روغن جامد
• دو عدد تخممرغ
• نصف قاشق سوپخوري شكر
• يك عدد زرده تخممرغ
طرز تهيه
1. شير را با شكر و مايه خمير مخلوط كنيد و 10 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خمير فعال شود. در كاسهاي تخممرغ، نمك و روغن را با چنگال بزنيد تا مخلوط شوند. سپس مايه خمير را اضافه و مخلوط كنيد.
2. كم كم آرد را اضافه كنيد تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد. روي خمير را بپوشانيد و در جاي گرم به مدت 45 دقيقه استراحت دهيد.
3. ميگوها را در مخلوط آبليمو، سويا سس، سركه، نمك و فلفل به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا مزهدار شوند سپس به سيخ چوبي بكشيد. فر را با حرارت 180 درجه سانتيگراد روشن و سيني فر را چرب كنيد.
4. خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيمسانتيمتر باز كنيد و از آن نوارهاي باريكي برش دهيد. نوارها را روي ميگوها بپيچيد و در سيني فر قرار دهيد. با برس روي ميگوها زرده تخممرغ بماليد، به مدت 20 دقيقه در فر بپزيد تا روي آنها طلايي شود.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۱ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست