سالاد بادام زميني ...


مواد لازم

• 200 گرم پاستا شكلي

• 1 قاشق چايخوري فلفل سياه

• 3 تا 5 قاشق سوپخوري سركه

• نصف پيمانه خامه

• نصف پيمانه سس مايونز

• نمك

• 100 گرم دانه آفتابگردان

• 100 گرم بادام زميني نمكي

• يك پيمانه گردو (خردشده

• 1 1/4 پيمانه خيارشور نگيني خردشده

• نصف قوطي كنسرو ذرت

• نصف قوطي كنسرو نخودسبز


طرز تهيه

1. پاستا را در قابلمه اي حاوي آب جوش بريزيد و به مدت 10 تا 12 دقيقه بر روي حرارت ملايم قرار دهيد تا پخته و آماده شود، سپس آبكش كنيد و روي آن، آب سرد بريزيد.

2. پاستا را در ظرف مناسبي ريخته و به آن فلفل سياه، سركه، خامه، سس مايونز و كمي نمك اضافه كرده و با يكديگر كاملاً مخلوط كنيد.

3. دانه آفتابگردان، بادام‌زميني، گردو و خيارشور را در ظرفي مناسب مخلوط كنيد و به همراه دانه هاي ذرت و نخودفرنگي به مخلوط پاستا اضافه كرده و تمام مواد را با يكديگر مخلوط كنيد.

4. سالاد آماده شده را به مدت دو تا سه ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملاً سرد شود. پس از اين مدت، از يخچال بيرون آوريد و سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد