سالاد كلم قرمز ...



مواد لازم

• يك كيلوگرم كدو حلوايي ريز شده

• 2 قاشق سوپ‌خوري روغن زيتون

• دو حبه سير نازك حلقه شده

• 2 قاشق سوپ‌ خوري مريم گلي تازه خرد شده

• فلفل سياه

• نمك به مقدار لازم

• نصف پيمانه گردو خرد شده

• 8 برگ كلم قرمز

• 200 گرم پنير ليقوان خرد شده

• 2 قاشق سوپ‌خوري آب ليمو


طرز تهيه

1. فر را با حرارت 200 درجه سانتي گراد (400 درجه فارنهايت) روشن كنيد.

2. كدو حلوايي و نيمي از روغن زيتون را در سيني فر بريزيد و مخلوط كنيد و به صورت رو باز به مدت 10 دقيقه در طبقه وسط فر قرار دهيد و كبابي كنيد.

3. سپس سير، مريم گلي، نمك و فلفل را به كدو حلوايي افزوده و اجازه دهيد تا پنج دقيقه ديگر به صورت رو باز داخل فر بماند تا كدو نرم شود. پس از اين مرحله، از فر در آورده، گردوها را اضافه كنيد و هم بزنيد.

4. برگ‌هاي كلم قرمز را به صورت يك لايه باز در بشقاب هاي مورد نظر بچينيد و مخلوط كدو را روي آن ها بريزيد. پنير ليقوان را روي آن ريخته، مخلوط آب ليمو و بقيه روغن زيتون را نيز بيفزاييد و به دلخواه تزيين و سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد