![]()
محلي : خطه جنوب
آماده سازي : 60 دقيقه
پخت : 45 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه قليه ميگو :
| ميگو | 600 گرم |
| گشنيز خرد شده | 400 گرم |
| شنبليله خرد شده | 50 گرم |
| سير خرد شده | 5 عدد |
| پياز متوسط خرد شده | 2 عدد |
| تمر هندي صاف شده | نصف يك بسته ( 1 ليوان ) |
| ادويه ( فلفل ، نمك ، زردچوبه ) | به ميزان لازم |
| رب گوجه فرنگي | 1 قاشق غذا خوري |
طرز تهيه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.
نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۵ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست