طرز تهيه قليه ميگو ...


محلي : خطه جنوب
آماده سازي : 60 دقيقه
پخت : 45 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه قليه ميگو :

ميگو 600 گرم
گشنيز خرد شده 400 گرم
شنبليله خرد شده 50 گرم
سير خرد شده 5 عدد
پياز متوسط خرد شده 2 عدد
تمر هندي صاف شده نصف يك بسته ( 1 ليوان )
ادويه ( فلفل ، نمك ، زردچوبه ) به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 1 قاشق غذا خوري


طرز تهيه :
ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

نمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد