ســالاد روسـي ...

سيب زمينيهاي پخته و سرد شده را نگيني خرد كنيد. ژامبون و خيارشور را نيز نگيني خرد كنيد.

مواد لازم

۵۰۰ گرم سيب‌زميني

يك پيمانه نخودفرنگي

دو عدد تخم‌مرغ

۲۰۰ گرم خيارشور

يك پيمانه هويج رنده شده

يك پيمانه كلم قرمز

۲۰۰ گرم ژامبون

يك پيمــانه سس مايونز

يك پيمانه ماست

يك عدد فلفل دلمه‌اي

سه عدد گوجه‌فرنگي

نعنا خشك به ميزان لازم

طرز تهيه

۱. سيب زمينيهاي پخته و سرد شده را نگيني خرد كنيد. ژامبون و خيارشور را نيز نگيني خرد كنيد.كلم قرمز را ساتوري كرده، تخم مرغها را پخته، رنده كرده و فلفل دلمهاي را نيز نگيني خرد ميكنيم.

۲. سپس همه مواد را مخلوط ميكنيم. نعنا خشك، نمك، فلفل و ادويه را نيز با هم مخلوط كرده، بعد آبليمو، سس و ماست را به تركيب ادويه ميافزاييم. حالا سس را با مواد سالاد تركيب ميكنيم و به مدت دو تا سه ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا سالاد كاملا طعمدار شود. براي تزيين آن از ژامبون، گوجهفرنگي و هويج استفاده ميكنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد