طلا كوله غورابه گيلاني ...

غذاي گيلاني بسيار خوشمزه و مقوي كه بسيار شبيه به خورش فسنجان است با اين تفاوت كه در آن سبزي دارد.

مناسب براي :

زمان آماده سازي : بيش از 1 ساعت

اين خورش به صورت محلي با مرغ درست مي‌شود كه با اين نام مشهور است، ولي در صورت تمايل مي‌توانيد آن را با گوشت هم درست كنيد.

اگر از گوشت قرمز استفاده مي‌كنيد، نيم كيلو گوشت بدون استخوان را جايگزين مرغ بكنيد.
مواد لازم:

مرغ

1300 گرم

سبزي (تره، نعناع، جعفري، گشنيز)

500 گرم

آبغوره

500 گرم

مغز گردو

250 گرم

تخم مرغ

4 عدد

آب

2 يا 3 ليوان

پياز سرخ كرده

4 قاشق غذاخوري

روغن

4 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل

به مقدار لازم

طرز تهيه:

  1. مرغ يا گوشت را شسته، چربي‌هاي اضافي را مي‌گيريم، همراه با پياز سرخ كرده و اجازه مي‌دهيم در آب خوب بپزد. حرارت را ملايم مي‌كنيم تا گوشت‌مان خوب مغز پخت شود.
  2. سبزي‌ها را تميز و ريز خرد مي‌كنيم، داخل تابه ريخته و با روغن كمي سرخ مي‌كنيم. سپس داخل قابلمه گوشت مي‌ريزيم تا با آب گوشت پخته شود.
  3. گردو‌ها را چرخ مي‌كنيم و به خورش اضافه مي‌كنيم. اجازه مي‌دهيم آرام آرام روغن گردو در آمده و با غذا آميخته شود.
  4. وقتي كه از پخت كامل گوشت يا مرغ‌مان اطمينان حاصل كرديم، نمك و فلفل و آبغوره را اضافه مي‌كنيم، اجازه مي‌دهيم خورش جا بيفتد و كمي آبش جمع شود.
  5. در اواخر جا افتادن غذا تخم مرغ را اضافه مي‌كنيم. بعد از چند جوش غذا رااز روي اجاق گاز بر مي‌داريم و همراه با پلو سرو مي‌كنيم.
  6. اگر آب خورش زياد بود و خوب جا نيفتاده بود، مي‌توانيم پس از ريختن گردو يك قاشق غذاخوري آرد برنج را در آب سرد حل كرده و داخل خورش بريزيم. اين كار به جا افتادن و جمع شدن آب خورش كمك مي‌كند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد