سفيد شدن دندانها با خوردن اين خوراكي هاي رنگي ...

برخي از خوراكي‌ها حتي با وجود رنگ تيره تاثير شگفت انگيز براي سفيدي دندان‌ها دارند.

كارشناسان و متخصصان دندانپزشكي به افرادي كه تمايل دارند دندان‌هاي سفيد داشته باشند توصيه مي‌كنند از شكلات تلخ استفاده نمايند. گفتني است، در تركيب شكلات تلخ نوعي ماده‌ي شيميايي وجود دارد كه باعث سخت‌تر شدن ميناي دندان‌ها مي‌شود.

بررسي‌ها نشان مي‌دهند، علاوه بر شكلات تلخ، چاي سبز نيز حاوي يك ماده شيميايي ويژه مي‌باشد كه سبب توقف چسبيدن باكتري‌ها به دندان مي‌گردد. بررسي‌ها نشان مي‌دهند، علاوه بر چاي سبز يك خوراكي ديگر، توت فرنگي كه حاوي اسيد ماليك است و سبب حذف لكه از روي دندان‌ها مي‌شود در نهايت باعث كاهش محيط اسيدي دندان مي‌شود.

كارشناسان مصرف پنير را نيز به دليل كاهش محيط اسيدي دندان در حفظ سلامت دندان‌ها موثر مي ‌داند. كارشناسان در عين حال توصيه مي‌كنند افراد به هيچ وجه از انواع ديگر شكلات‌ها مانند شكلات شيري استفاده نكنند زيرا باعث آسيب به دندان مي‌شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد