بيسكويت با تزئين رويال آيسينگ ...


مواد لازم براي تهيه بيسكويت :

آرد 350 گرم
تخم مرغ يك عدد
كره نرم 150 گرم
پودر قند 100 گرم
بيكينگ پودر 1/2 قاشق چايخوري
وانيل و نمك كمي


طرز تهيه :
كره، پودر قند و تخم مرغ و وانيل را مخلوط مي كنيم و بعد آرد و نمك و بيكينگ پودر را كه الك شده اند به مايع تخم مرغي اضافه مي كنيم و كمي ورز ميدهيم تا خمير لطيفي بدست بيايد. حدودا 20 تا 30 دقيقه خمير را در كيسه نايلوني در يخچال استراحت ميدهيم و بعد خمير را روي سطح آرد پاشي شده به ضخامت 3 ميليمتر باز ميكنيم و قالب ميزنيم و در سيني فر ميچينيم.

بيسكويت ها را كمي با فاصله در سيني بذاريد و در فر از قبل گرم شده 15دقيقه با حرارت 180 درجه بپزيد. از دقيقه 10 به بعد بيسكوئيت ها رو چك كنيد تا اگر پختند زيادي حرارت نبينند. بيسكوئيت ها رو كنار مي گذاريم تا خنك شوند و براي تزيين با رويال آيسينگ آماده شوند!

مواد لازم براي آيسينگ :

سفيده تخ مرغ يك عدد
پودر قند 75 گرم
پودر تارتار 1/8 قاشق چايخوري (نباشه هم عيب نداره)
رنگ هاي خوراكي به ميزان لازم


طرز تهيه :
سفيده تخم مرغ و پودر تارتار را با همزن ميزنيم تا سفت بشه و بعد پودر قند را اضافه ميكنيم، و آيسينگ ما آماده است!! اگر تارتار نداشتيد اصلا نگران نباشيد چون بدون آن هم مي توانيد رويال آيسينگ درست كنيد.

تارتار براي اين است كه پف سفيده نخوابه و اگه شما كاملا سفيده رو بزنيد تا سفت بشه حتي بدون تارتار هم مشكلي پيش نمياد. با استفاده از رنگ هاي خوراكي آيسينگ را به رنگ هاي مختلف در مياريم و درون قيف ها پلاستيكي ميريزيم و تهشو مي پيچونيم تا هوا داخل نشه چون آيسينگ در مجاورت هوا خشك ميشه.

بيسكوئيت ها رو با استفاده از آيسينگ هاي رنگي تزيين مي كنيم و بعد از 3 تا 4 ساعت آيسينگ ها كاملا خشك مي شوند و بيسكوئيت هاي تزيين شده ؟ آماده خوردن هستند و حاصل زحمت چندين ساعته شما در عرض چند دقيقه خورده ميشه .

نكته :

چند تا نكته در مورد آيسينگ هست كه بايد ياد آوري كنم. اگر براي روكش كردن صاف و يكدست بيسكويت مي خواهيد از آيسينگ روان استفاده كنيد بايد در مرحله هم زدن قبل از اينكه سفيده كاملا سفت بشه پودر قند را اضافه كنيم. اگر هم بخواهيم آيسينگ سفت تري داشته باشيم كه مناسب تزئينات خطي و نقطه اي باشه كاملا سفيده رو ميزينم تا سفت بشه بعد پودر قند را اضافه مي كنيم و مي تونيم پودر قند رو تا 100 گرم هم بريزيم، اينجوري آيسينگ سفت تر ميشه و كمتر پخش ميشه.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد