توصيه كارشناسان براي نگهداري ميوه و سبزيجات ...


كارشناسان در مورد نگهداري ميوه و سبزيجات توصيه‌هايي كرده‌اند تا موادغذايي ديرتر خراب شوند و مواد معدني، ويتامين، اكسيدان‌ها و فيبرهاي خود را از دست ندهند.

كارشناسان در رابطه با نگهداري ميوه و سبزيجات توصيه كرده‌اند مواد غذايي به اندازه مصرف يك هفته خريداري كنيد تا ويتامين و مواد معدني خود را از دست ندهند.

خريد و مصرف اندازه مواد غذايي مي‌تواند تضميني براي حفظ ويتامين، مواد معدني، اكسيدان ها و فيبرهاي آن‌ها باشد؛ شما بايد بدانيد در طول هفته چه مواد غذايي لازم داريد و همان اندازه خريداري كنيد تا خواص درماني و طعم طبيعي خود را از دست ندهند.

برخي ميوه‌ها و غذاها بايد در طبقه بالا و برخي در طبقه پايين‌تر قرار بگيرند كه ديرتر خراب شوند و برخي نبايد كنار سبزيجات سبز رنگ باشند، به همين دليل بايد در خريد و نگهداري آن ها دقت بيشتري كرد.

كاسني فرنگي يا آنديو
در هواي 3 و 7 درجه سانتي‌گراد در بالاترين طبقه يخچال يا يك طبقه مانده به بالايي نگهداري شود.

بادمجان، كدو سبز، خيار
در دماي 12 درجه سانتي‌گراد و دور از گوجه فرنگي قرار گيرد.

مارچوبه
ترجيحاً در يك پارچه كمي مرطوب در يخچال قرار داده شود.

كرفس، گل كلم، لوبيا، كلم بروكلي، كلم بروكسل، كلم قرمز – سبز – سفيد، قارچ، تره فرنگي، اسفناج، هويج، هر موادغذايي كه مربوط به سالاد مي‌شود مانند گوجه فرنگي، خيار، كاهو و ذرت، پياز، توت فرنگي، گيلاس، ميوه‌هاي قرمز و انواع تمشك و توت سفيد در يخچال نگهداري شوند و در صورت تمايل مي‌توانيد با دستمالي تميز و مرطوب روي آن‌ها را بپوشانيد.

گياهان و سبزيجات بهتر است در حوله نازك يا كاغذي پوشانده شده و در يخچال نگهداري شوند.

موز در دمايي سرد و دور از سيب و گلابي نگهداري شود.

آناناس، انبه، خرمالو و انار در دمايي نه چندان سرد اما در يخچال در طبقه هاي پايين‌تر قرار گيرند.

بديهي است زمان ذخيره سازي ميوه يا سبزي بستگي به نوع آن دارد؛ سبزيجات بسته بندي شده آماده را بايد حتما به تاريخ انقضاء آن دقت كرد و ميوه يا سبزي برش خورده و نصفه يا قطع شده را بهتر است همان روز مصرف كنيد.

برخي ميوه‌ها را بيش از اندازه نمي‌توان در يخچال نگهداري كرد و بايد زودتر مصرف شوند مانند:

سبزيجات برگ دار بيش از يك يا دو روز در يخچال نگهداري نشوند؛

هويج، كلم بروكلي و ميوه‌هاي برش خورده بيش از سه تا 5 روز نگهداري نشوند؛

خيار و گوجه فرنگي بيش از يك تا دو هفته در يخچال نگهداري نشود؛

بادمجان، كدو، فلفل و سبزيجات بيش از 5 روز نبايد حتي در يخچال نگهداري شوند و بهتر است زودتر مصرف شوند؛

در آخر كاسني و گل كلم را تا هفت روز مي‌توان در يخچال نگهداري كرد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد