![]()
مواد لازم:
• 500 گرم گوشت آبگوشتي
• 2 پيمانه نخود و لوبيا سفيد
• 2 عدد بادمجان سرخ كرده
• 1 عدد پياز درشت
• 4 حبه سير
• 250 گرم كشك
• نمك و زردچوبه و نعنا خشك
• روغن مايع
1. نخود و لوبيا را از شب قبل خيس كنيد و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي كنيد و بشوييد. گوشت، نخود، لوبيا سفيد، نمك، پياز خرد كرده و حبه هاي سير را با 5 پيمانه آب خوب بپزيد.
پس از اينكه يك ساعت از پخت آبگوشت گذشت، زردچوبه را بريزيد و نيم ساعت مانده به پايان پخت آبگوشت، بادمجان هاي سرخ شده را هم اضافه كنيد. در آخر، كشك را اضافه كنيد تا چند جوش بزند.
2. كمي نعنا داغ درست كنيد و در آبگوشت بريزيد. وقتي آبگوشت كاملا جا افتاد ، آب آن را در ظرف هاي جداگانه بكشيد. گوشت، بادمجان، لوبيا و نخود را نيز با هم بكوبيد و با سبزي خوردن و نان سنگك سرو كنيد.
به اين آبگوشت به زبان محلي " دو گوله دودار" گفته مي شود و در فصل سرما بسيار طرفدار دارد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۳۸ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست