كشك بادمجان ...

مواد لازم:

• 10 تا 12 عدد بادمجان قلمي و متوسط

• نصف قاشق چايخوري زرد‌چوبه

• نمك

• 250 گرم كشك

• 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوري نعناع‌داغ

• يك پيمانه پياز‌داغ

• 200 گرم مغز گردو چرخ شده

• يك قاشق سوپ‌خوري سيرِ داغ

طرز تهيه:

1. بادمجان‌ها را شسته و خشك كنيد، با چاقويي تيز، اطراف كلاهك بادمجان‌ها را ببُريد، سپس آن را روي شعله‌گاز يا كباب‌پز كباب كنيد، بادمجان‌هاي كبابي را در ظرف آب سردي قرار دهيد، سپس از آب در آورده و پوست سوخته بادمجان ها را جدا كنيد، و در آبكش ريخته و اجازه دهيد آب آن‌ها برود. كلاهك بادمجان‌ها را جداكرده و آن‌ها را به صورت ريز خرد كنيد.

2. در قابلمه‌اي مناسب،يك پيمانه آب، زرد‌چوبه و نمك را با يكديگر مخلوط كرده، بادمجان‌ها را در آن بريزيد و حرارت را زياد كنيد. زماني‌كه جوش آمد، درِ ظرف را بگذاريد و حرارت را به حداقل برسانيد و پخت را تا زماني‌كه بادمجان‌ها كاملاً پخته و بدون آب شده باشند ادامه دهيد.

3. با گوشت‌كوبي بادمجان‌ها را له كنيد، سپس مقداري كشك، نعناع‌داغ، سير داغ، پياز‌داغ و گردو به آن اضافه كرده و با گوشت‌كوب كمي ديگر بزنيد تا مخلوط كاملاً له شود.

4. سپس كشك بادمجان را در ظرف مورد نظر بريزيد روي آن را با كشك، نعناع‌داغ، پياز‌داغ، مغز گردو و سير‌داغ تزيين كرده و در كنار نان تازه و سبزي خوردن سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد