![]()
مواد لازم:
• چهار عدد بادمجان متوسط
• يك عدد پيــاز متوسط
• پنج عدد گوجهفــرنگي متوسط
• روغن مايع، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
1. بادمجانها را پوست گرفته و به صورت نگيني خرد ميكنيم. پياز را نيز خلال كرده و در كمي روغن سرخ ميكنيم تا طلايي شود. بادمجانها را نمك زده و به مدت 10 دقيقه ميگذاريم تا تلخاب آن گرفته شود، سپس تلخاب بادمجانها را با فشار دست ميگيريم.
بادمجانها را در تابه اي ديگر با كمي روغن تفت ميدهيم تا آب آن كامل بخار شود.
2. گوجه فرنگي ها را پوست گرفته، نگيني خرد نموده و در تابه اي جداگانه تفت ميدهيم تا آب آن تبخير شود و كمي روغن به آن اضافه ميكنيم.
3. بادنجان، گوجه فرنگي و پياز سرخ شده را با هم مخلوط نموده و به آن نمك، فلفل و زردچوبه افزوده و به مدت 15 دقيقه ميگذاريم تا مواد با هم تفت خورده و بپزند.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۴۶ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست