![]()
مواد لازم:
• چهار عدد بادمجان دلمهاي
• يك پيمانه ذرت
• 300 گرم سينه مرغ
• سه عدد پياز
• نصف يك عدد فلفل دلمهاي خرد شده
• دو قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي
• يك عدد هويج
• دو تا سه عدد برگ بو
• دو ليتر آب
• نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:
1. سينه مرغ را با يك عدد پياز، هويج و برگ بو پخته و كنار ميگذاريم تا خنك شود، سپس به صورت نگيني خرد ميكنيم. يك عدد پياز ديگر را خرد كرده، تفت ميدهيم و ذرت را اضافه مينماييم.
سينه مرغ خرد شده را نيز ميريزيم و پس از اضافه كردن نمك و ادويه ها، ابتدا فلفل دلمهاي و سپس رب گوجه فرنگي را افزوده و پس از تفت كوتاهي زير مواد را خاموش ميكنيم.
2. بادنجانهاي دلمهاي را شسته و محتويات داخل آنها را با كمك قاشق خالي ميكنيم و از مواد آماده شده داخل بادنجانها را پر ميكنيم.
در قابلمهاي مناسب يك عدد پياز ديگر را رنده ريز كرده، تفت ميدهيم و پس از افزودن زردچوبه و رب گوجه فرنگي، آب را داخل قابلمه ميريزيم و بادمجانها را داخل قابلمه چيده و در آن را ميگذاريم و به مدت 45 دقيقه با حرارت ملايم ميگذاريم تا دلمه ها پخته شوند.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۴۲ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست