دلـمه بادمجـان ...

مواد لازم:

• چهار عدد بادمجان دلمه‌اي

• يك پيمانه ذرت

• 300 گرم سينه مرغ

• سه عدد پياز

• نصف يك عدد فلفل دلمه‌اي خرد شده

• دو قاشق سوپخوري رب گوجه‌فرنگي

• يك عدد هويج

• دو تا سه عدد برگ بو

• دو ليتر آب

• نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم


طرز تهيه:

1. سينه مرغ را با يك عدد پياز، هويج و برگ بو پخته و كنار ميگذاريم تا خنك شود، سپس به صورت نگيني خرد ميكنيم. يك عدد پياز ديگر را خرد كرده، تفت ميدهيم و ذرت را اضافه مينماييم.

سينه مرغ خرد شده را نيز ميريزيم و پس از اضافه كردن نمك و ادويه ها، ابتدا فلفل دلمهاي و سپس رب گوجه فرنگي را افزوده و پس از تفت كوتاهي زير مواد را خاموش ميكنيم.

2. بادنجانهاي دلمهاي را شسته و محتويات داخل آنها را با كمك قاشق خالي ميكنيم و از مواد آماده شده داخل بادنجانها را پر ميكنيم.

در قابلمهاي مناسب يك عدد پياز ديگر را رنده ريز كرده، تفت ميدهيم و پس از افزودن زردچوبه و رب گوجه فرنگي، آب را داخل قابلمه ميريزيم و بادمجانها را داخل قابلمه چيده و در آن را ميگذاريم و به مدت 45 دقيقه با حرارت ملايم ميگذاريم تا دلمه ها پخته شوند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد