![]()
مواد لازم (پنج تا شش نفر):
• سه پيمانه برنج
• 350 گرم گوشت بدون استخوان
• 70 گرم لپه
• يك و نيم قاشق سوپخوري رب گوجهفرنگي
• يك عدد پياز
• پنج عدد بادمجان متوسط
• يك قاشق چايخوري گرد ليمو
• نصف قاشق چايخوري ادويه خورش
• نصف قاشق چايخوري زردچوبه
• زعفران دمكرده، نمك و روغن
طرز تهيه:
1. لپه را از دو ساعت قبل مي شوييم، در آب گرم خيس مي كنيم و هنگام استفاده در آبكش ميريزيم. بادمجانها را پوست كنده به صورت حلقه اي خرد كرده، يك ساعت در آب نمك قرار داده و بعد سرخ ميكنيم.
(از آب نمك در آورده، كمي آب روي آن ميگيريم، بعد روي دستمال گذاشته تا خشك شود و سرخ ميكنيم)
2. پياز را در روغن تفت داده، گوشت خرد شده را ميافزاييم و با حرارت زياد سرخ ميكنيم تا گوشت آب نيندازد، ادويه و زردچوبه زده، لپه را اضافه كرده و دو دقيقه تفت ميدهيم. رب گوجه فرنگي را به مواد افزوده و آب ميريزيم تا گوشت و لپه پخته شوند. در انتهاي پخت نمك، گردليمو و زعفران ميريزيم و اجازه ميدهيم جا بيفتد و نبايد مانند خورش آب داشته باشد.
3. برنج را در آب جوش ريخته و به همراه نمك ميجوشانيم. كمي دانتر از برنج معمولي برميداريم و آبكش ميكنيم. ته قابلمه يا قالب را روغن ريخته، بادنجانهاي ورقه شده را ميچينيم. يك طرف آن كه سرخ شد، برگردانده و از روي حرارت برميداريم، كمي برنج ميريزيم و از مواد خورش كمي روي برنج ريخته، بادنجان ميچينيم و به همين ترتيب لايه ها را ادامه داده و در انتها برنج ميريزيم، سپس روي حرارت گذاشته، بخار كه كرد، كمي روغن روي برنج ريخته و دمكني ميگذاريم، 40 دقيقه دم بكشد.
پس از پخت در ظرف سرو برنج را برميگردانيم.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۴۱ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست