موسـاكاي گوشت و بادنجان ...

مواد لازم:

• 300 گرم گوشت چرخ‌كرده

• چهار عدد بادنجان

• نصف پيمانه فلفل دلمه‌اي نگيني خرد شده

• دو پيمانه قارچ اسلايس و بخارپز شده

• يك پيمانه فيله گوجه‌فرنگي

• دو عدد تخم‌مرغ

• سه قاشق غذاخوري شير

• نصف پيمانه پيازچه ساطوري شده

• نصف پيمانه جعفري ساطـوري شده

• دو قاشق سـوپخـوري پياز داغ

• يك پيمانه سس سفيد

• يك پيمـانه پنـير موزارلا

• نصف قاشق چايخوري پودر آويشن و دارچين

• نصف قاشق چايخوري پودر سير

• نصف قاشق چايخوري فلفل سياه

• يك قاشق چايخوري زردچوبه

• نمك و روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:

1. بادمجانها را ورقهاي برش زده و سرخ ميكنيم. گوشت چرخكرده را به همراه پيازداغ و كمي روغن تفت ميدهيم، سپس قارچ، فلفل دلمه اي، گوجه فرنگي، پيازچه، جعفري، نمك و ادويه ها را اضافه كرده و به تفت دادن ادامه ميدهيم.

در انتها سس سفيد را اضافه ميكنيم.

2. در يك ماهيتابه ديگر يك لايه بادمجان سرخ شده را كنار هم ميچينيم و كمي پنير موزارلا را روي آن ميپاشيم، تمام مواد گوشتي را روي بادمجانها پخش كرده و مابقي پنير را روي آن ميريزيم، يك لايه بادمجان ديگر روي آن قرار داده و روي حرارت ميگذاريم.

تخم مرغها، شير، كمي نمك و فلفل سياه را روي موسكا ميپاشيم و در تابه را بسته تا روي حرارت بپزد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد