تاس جوجه كباب مكزيكي با كوينولا و حبوبات ...

مواد لازم

1 ثاشق غذاخوري روغن زيتون 1 عدد پياز خرد شده 2 عدد فلفل دلمه اي قرمز بريده شده به تكه هاي بزرگ 3 قاشق غذاخوري رب 2 بسته 400 گرمي گوجه فرنگي خرد شده 4 قطعه سينه بدون استخوان 1 بسته 400 گرمي حبوبات آبكشي شده يك دسته گشنيز خرد شده 1 ليمو ترش آب گرفته شده ماست طبيعي براي سرو


طرز تهيه

روغن را در يك ماهيتابه داغ كنيد و سپس پياز و فلفل دلمه اي ها را براي چند دقيقه اي به آن اضافه كنيد تا نرم شوند. سپس رب را به آن اضافه كرده و در ادامه گوجه فرنگي آن را اضافه كنيد. سپس جوجه ها را در ماهيتابه ريخته و روي آن را آب بريزيد به حدي كه روي جوجه ها را بپوشاند. قبل از ريختن آب كمي جوجه ها را تفت دهيد تا كمي سرخ شوند كه اين كار در حدود 20 دقيقه اي طول مي كشد.


يك قابلمه سس خوري از آب برداشته و بگذاريد آب جوش بيايد. كوينولا را به آن اضافه كنيد و بگذاريد به مدت يك ربع بماند تا خوب بپزد و ترد شود ، سپس حبوبات را به آن اضافه كنيد. سپس آن را خوب آبكشي كنيد و آب ليمو ترش را به آن اضافه كنيد و قبل از اينكه آن را داخل تاس كباب بريزيد چاشني آن را بچشيد.


هر جوجه را برداشته و روي يك تخته گوشت بگذاريد و با دو چنگال آن را به دو قسمت تقسيم كنيد. آن را به سس گوجه برگردانيد و كمي شكر بريزيد تا مزه خوبي پيدا كند. آن را با كوينولا سرو كنيد ، روي تاس كباب را با چند تكه گشنيز تزئين كرده و در كنار آن يك كاسه كوچك ماست قرار دهيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد