خوراك بادمجان و گوشت كبابي ...


مواد لازم :

گوشت بره 500 گرم
پودر رازيانه نصف قاشق چايخوري
فلفل قرمز خرد شده نصف قاشق چايخوري
نمك به مقدار لازم
بادمجان متوسط دو عدد
روغن زيتون 5 قاشق غذاخوري
برگ‌هاي تازه ريحان 3 قاشق غذاخوري
نان تست 4 عدد
پنير فتا ¼ پيمانه
ليمو ترش يك عدد

طرز تهيه :
سيخ‌هاي چوبي را در آب قرار دهيد تا خيس شوند. گوشت‌هاي فيله بره را نيز به مكعب‌هاي دو سانتي‌متري برش دهيد. درون يك كاسه به آنها، نمك، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازيانه بزنيد و با دست ورز دهيد تا به همه جاي گوشت‌ها برسد.

بادمجان‌ها را از طول به ورقه‌هاي نازك برش دهيد. روي آنها نمك بپاشيد و داخل دستمال كاغذي حوله‌اي بگذاريد تا تلخي آنها گرفته شوند. 20 دقيقه بگذاريد بمانند.

در اين فاصله، كباب‌پز را روشن كنيد. در يك كاسه، نعنا، 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون و نوك انگشت نمك را با يكديگر مخلوط كنيد. آن را كنار بگذاريد. روي بادمجان‌ها روغن زيتون بماليد.

روي نان‌ها نيز روغن زيتون بماليد و كنار بگذاريد. گوشت‌ها را به سيخ بكشيد. آنها را به همراه بادمجان و نان‌ها روي كباب‌پز بگذاريد. آنها را مرتب برگردانيد تا همه جاي گوشت‌ها به خوبي پخته شوند. 4 تا 6 لايه بادمجان را در هر بشقاب بچينيد. روي آنها يك يا دو سيخ كباب بگذاريد.

روي آنها از سس نعنا بريزيد و در آخر، فتاهاي خرد شده را اضافه كنيد. اين غذا را با نان‌هاي تست شده، گرم و به همراه يك قاچ ليموترش سرو كنيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد