
ته چين اسفناج غذايي فوق العاده خوشمزه و عامه پسند است.با توجه به طعم خاص اسفناج و خودداري كردن كودكان در مصرف آن بهترين روش براي استفاده از آن پخت به اين شكل ميباشد.
مواد اوليه براي دونفر :
فلفل سياه به مقدار لازم
برنج يك و نيم ليوان
نمك به مقدار لازم
تخم مرغ 3 عدد
زعفران يك دوم قاشق چاي خوري
اسفناج يك ليوان (پخته شده با نمك)
طرز تهيه:
تخم مرغ ها را در ظرفي شكسته آن قدر به هم بزنيد تا سفيد شوند .زعفران را با ماست مخلوط كرده به تخم مرغ ها اضافه كنيدو سپس اسفناج پخته شده با نمك را به مواد اضافه كنيد.
در ظرفي جدا برنج را با آب جوش و نمك نيم پز كنيد و پس از آبكش كردن به مواد اضافه كنيد وخوب هم بزنيد .ظرفي مناسب انتخاب كنيد و ان را با روغن يا كره چرب كنيد و مواد را داخل ظرف بريزيد و بقيه روغن را روي مواد اضافه كنيد.
و برنج را دم بيندازيد.پس از دم كشيدن برنج را به صورت قالبي جدا كرده و با ماست موسير سفت و يا ماست چكيده تزيين كرده و سرو كنيد.
نكات:
براي آنكه برنج به صورت قالب خارج شود سعي كنيد از ظروف تفلون استفاده كنيد و پس از اضافه كردن مواد با كفگير آنها را فشار دهيد تا سفت شوند.
ميتوانيد براي شكيل تر شدن غذا آن را درون پلو پز قرار دهيد.
اگر كف قابلمه كمي زعفران و اسفناج درسته پخته شده بريزيد (به شرطي كه شكل خود را حفظ كرده باشد)ته ديگ بسيار زيبايي خواهيد داشت.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۲۸ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست