روش پخت مرغ مالزيايي ...

مواد لازم :

8 عدد چيلي خشك شده
8 عدد پيازچه يا موسير
4 حبه سير
يك خلال زنجبيل
يك خلال گالانگال (حذف اين مورد مشكلي در طعم غذا به وجود نمي آورد)
2 عدد گورگياه
يك قاشق چاي خوري دانه گشنيز
يك قاشق چاي خوري زيره
يك قاشق چاي خوري رازيانه
يك عدد مرغ چهار تكه شده
500 ميلي ليتر شير نارگيل
زردچوبه
يك قاشق چاي خوري شكر سرخ
نمك

طرز تهيه :

مرغ را آب پز كنيد . سپس آن را با دست تكه تكه كرده وكنار بگذاريد .

شير نارگيل را بعلاوه چيلي ، پيازچه ، سير ، زنجبيل ، گشنيز ، زيره و ليمو با هم مخلوط و بپزيد .

سپس مرغ را به همراه نمك و شكر به آن اضافه كنيد . آن را هم بزنيد تا كاملا پخته شده و آب آن گرفته شود . زردچوبه را نيز در آخر به آن بيفزائيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد