مارمالاد سيب جنگلى ...


مورد مصرف : صبحانه
آماده سازي : 120 دقيقه
پخت : 120 دقيقه


مواد لازم جهت تهيه مارمالاد سيب جنگلى :

سيب درختي 1 كيلو گرم
شكر 1 كيلو گرم
آب 4 تا 5 ليوان
چوب دارچين 3 عدد
هل به ميزان لازم
كشمش و خلال بادام مقداري به ميزان لازم
زعفران آب شده به ميزان لازم
آبليمو 2 قاشق غذا خوري


طرز تهيه :
سيب ها را شسته و پوست گرفته و ريز خرد ميكنيم توى قابلمه اى شكر و آب را با هم مخلوط كرده و سيب ها را هم اضافه و روى اجاق با حرارت متوسط مي گذاريم تا آب بجوش بيايد.

سپس حرارت را ملايم و ميگذاريم تا آرام آرام سيب پخته شود من هل و دارچين را هم بعد از جوش آمدن اضافه كردم و گذاشتم مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.

سپس بادام و كشمش و زعفرون حل شده را افزودم و گذاشتم نيم ساعت ديگه نيز مارمالاد سيب جنگلى مان پخته و نرم شود البته مرتب بهش سر ميزنيم و هم ميزنيم بايد مرتب سر كشى كنيد و يادتون باشه حرارت ملايم باشد.

در آخر هم آبليمو افزودم و گذاشتم مارمالاد سيب جنگلى چند ساعتى تو همون قابلمه بمونه تا خنك و سفت شود سبس شيشه گرفتم و در يخچال نگه دارى ميكنم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد