طرز تهيه ترشي انجير ...


مواد لازم :

انجير 2 كيلو گرم
شكر 750 گرم
آب 1 ليوان
دارچين 1 قاشق غذا خوري
سركه به مقدار لازم


طرز تهيه :
شكر , سركه , آب و دارچين را در ظرفي جوشانده و انجيرهاي شسته شده را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد مواد چند جوش بخورند. مواد را از روي حرارت برداشته و 24 ساعت كنار بگذاريد و اين كار را 3 روز تكرار كنيد و روز سوم مواد را داخل ظرف مناسب ريخته و درجايي خنك قرار دهيد تا ترشي خوب جا افتاده شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد