كودكان ميوه را با پوست بخورند يا پوست كنده؟ ...

اين سوال براي بسياري از مادران مطرح مي‌شود كه آيا بايد ميوه و سبزيجات را براي استفاده در غذاي كودكان پوست بكنند؟ ما در اينجا به سوال شما پاسخ مي‌دهيم.

دلايل بسياري براي پوست كندن وجود دارد:


· هضم غذاي كودك را آسان‌تر مي‌كند.

· شايد كودكتان طعم پوست را دوست نداشته باشد.

· از گير كردن پوست در گلو و احتمال خفگي جلوگيري مي‌كند.

· از ورود آفت باقي مانده بر پوست جلوگيري مي‌كند.

آيا كودك مي‌تواند پوست را هضم كند؟
اين بستگي به بدن كودكان دارد. در بعضي موارد مصرف پوست مي‌تواند موجب ناراحتي معده يا در كودكان حساس منجر به آلرژي شود. اگرچه بعضي از كودكان ميوه و سبزيجات را بدون هيچ مشكلي مي‌خورند.

توصيه ما به شما اين است كه عكس‌العمل كودكتان را به مصرف غذاهايي كه هم با پوست ميوه‌ و هم بدون آن درست شده‌اند، مشاهده كنيد. اگر مي‌خواهيد براي بار اول غذايي را به كودكتان دهيد، قبل از پختن آن را پوست بكنيد.

زماني كه اطمينان حاصل كرديد كودكتان با پوست ميوه‌ها مشكلي ندارد، مي‌توانيد آن را با پوست بپزيد.

اگر مي‌خواهيد غذاهاي جامد را قبل از 6 ماهگي به كودكتان بدهيد، بهتر است تمام ميوه و سبزيجات را قبل از پختن پوست بكنيد.

آيا پوست كندن ميوه و سبزيجات ارزش غذايي آنها را از بين نمي‌برد؟
تا حدودي، بله. ويتامين، مواد مغذي و فيبر در پوست ميوه و سبزيجات متمركز شده‌اند.

بنابراين چه بايد كرد؟
كارشناسان اعلام مي‌‌كنند كه مي‌توانيد به جاي پوست كندن، آنها را بشوييد.

اگر تصميم به اين كار گرفتيد، آنها را با آب گرم كاملا بشوييد (آب گرم بهتر از آب سرد سموم را از بين مي‌برد.) مواد شوينده ميوه‌ها و سبزيجاتي وجود دارد كه مي‌توانيد از آنها استفاده كنيد اما از مصرف مدام صابون بپرهيزيد زيرا براي كودكان مضر است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد