طرز پخت كباب لندني...

كباب لندني غذايي لذيذ و اشتها آور كه حتي ديدن عكسش هم وسوسه انگيز است .

آماده سازي و پخت كباب لندني : 45 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه كباب لندني براي 8 نفر :

گوشت فيله يا راسته گوساله 1/5 كيلوگرم
سير خرد شده 1 حبه
نمك 1 قاشق چاي خوري
سس سويا 3 قاشق غذا خوري
سس گوجه فرنگي 1 قاشق غذا خوري
روغن نباتي 1 قاشق غذا خوري
فلفل سياه 1/2 قاشق چاي خوري
آويشن 1/2 قاشق چاي خوري

طرز تهيه كباب لندني :

در يك كاسه كوچك، سير، نمك، سس سويا، سس گوجه فرنگي، روغن گياهي، فلفل سياه و آويشن را با هم مخلوط كنيد.
دو طرف گوشت را با يك چاقوي بسيار تيز حدود 2 سانتي متر برش داده. مخلوط سير را به هر دو طرف از گوشت بماليد و گوشت را خوب ماساژ دهيد. در فويل آلومينيوم قرار دهيد، و به مدت 5 تا 6 ساعت خنك كنيد، هر ساعت گوشت را بچرخانيد و زير و رو كنيد.
گريل را از قبل در فضاي باز براي حرارت هاي بالا گرم كنيد، و به آرامي روغن بريزيد. گوشت را در گريل آماده قرار داده و 3 تا 7 دقيقه هر طرف آن را طبخ كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد