
كارشناسان پزشكي پيشنهاد ميكنند كه به كودكان زير ۱۲ ماه، تنها زرده تخم مرغ و سفيده آن را پس از ۱ سالگي بدهيد. به اين دليل كه احتمال ايجاد آلرژي به سفيده تخم مرغ بيشتر از زرده آن است.
اگر چه بهتر است درباره زمان دادن آن به كودكتان، با پزشك مشورت كنيد زيرا آلرژي به تخم مرغ ميتواند خطرات جدي در پي داشته باشد.
مواد مقوي تخم مرغ شامل:
كولين: ويتامين ب كه نقش مهمي در رشد و عملكرد مغز كودك بازي ميكند و براي سلامت كلي بدن او نيز مورد نياز است.
DHA: اسيد چرب امگا ۳ (يكي از چربيهاي سالم) كه در شير مادر نيز يافت ميشود و بر رشد مغز كودك در مراحل بعدي تاثير دارد.
پروتئين: پروتئين موجود در تخم مرغ «كامل» است، به همين علت اين ماده جزو بهترين رژيم غذايي بدون گوشت قرار گرفته است.
فولات: نقش مهمي در توليد و نگهداري سلولهاي جديد كودك به عهده دارد.
ويتامين دي: تخم مرغ يكي از معدود منابع غذايي، حاوي ويتامين دي است.
لوتين: آنتي اكسيداني كه از چشم در برابر آسيبهاي خورشيدي جلوگيري ميكند و از آب مرواريد و ديگر بيماريهاي چشمي مرتبط با سن، جلوگيري ميكند.
مواد معدني: شامل آهن، زينك و سلنيوم (افزايش سيستم ايمني بدن) است.
ايدههاي غذايي با تخم مرغ براي كودكان
۱. تخم مرغ پخته را خرد كنيد و به عنوان غذاي انگشتي به كودكتان دهيد.
۲. زرده تخم مرغ خام را هم بزنيد، سپس آن را با بلغور جو دو سر مخلوط كنيد و بپزيد.
۳. زرده تخم مرغ پخته شده را به پوره يا سوپ كودك اضافه كنيد.
۴. زرده تخم مرغ پخته شده را با آواكادو مخلوط و له كنيد و روي نان تست بماليد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۸۳ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست