
در موارد شديدتر احساس تهوع و دلدرد ميتوان از قرص «هيوسين» هم كمك گرفت.
دكتر سعيد حسيني، متخصص تغذيه و استاد دانشگاه علومپزشكي تهران مي گويد: برخي افراد با خوردن انواع ماهي دچار حالت تهوع ميشوند و گمان ميكنند اين تهوع، ناشي از پرخوري يا طبخ نامناسب ماهي است اما ماهي جزو موادغذايي حساسيتزا محسوب ميشود و ممكن است شما نسبت به آن حساسيت داشته باشيد. اگر با خوردن نوع خاصي از ماهي دچار تهوع ميشويد، بهتر است انواع ديگر را امتحان كنيد چون معمولا آلرژي به تمام ماهيها براي فرد وجود ندارد.
از طرف ديگر، برخي افراد بهدليل طبع سرد ماهي، دچار تهوع پس از مصرف آن ميشوند. به اين گروه از افراد هم توصيه ميشود گوشت ماهي را قبل از طبخ، با ادويههاي گرمي مانند فلفل سياه، زيره يا حتي زنجبيل كمي طعمدار كنند. ضمن اينكه مصرف شربت نعناع با غذا، دمنوش نعناع، دمنوش زيره يا چاي نبات بعد از غذا هم ميتواند به اين گروه افراد كمك كند.
در موارد شديدتر احساس تهوع و دلدرد ميتوان از قرص «هيوسين» هم كمك گرفت. اگر تمام اين كارها را انجام داديد و بازهم مشكلتان با خوردن ماهي حل نشد، يعني به اين ماده غذايي حساسيت داريد و چارهاي جز حذف ماده حساسيتزا از برنامه غذايي خود نخواهيد داشت.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۶۶ بازديد
- ۰ نظر
bvbvbv
دانلود آهنگ ميثم خراط و امير Z – شكست