نان مغزدار نروژي (روند استيكه)


مورد مصرف : صبحانه
آماده سازي : 120 دقيقه
پخت : 30 دقيقه


مواد لازم جهت تهيه نان مغزدار نروژي (روند استيكه) :

آرد 1 كيلو گرم
نمك 3 قاشق چاي خوري
پودر خمير ترش 5 قاشق غذا خوري
روغن مايع 1/4 پيمانه
آب 4 پيمانه
دانه تخم كتان به ميزان لازم
تخمه آفتابگردان به ميزان لازم


طرز تهيه :
نان هاي عصرانه و صبحانه نروژي بسيار خوشمزه است. نان مغزدار (روند استيكه) نروژي كه نام آن برود شيوه است.

به اين دستور نان ، دوستان من خودم ١ عدد تخم مرغ و ٢ قاشق ماست يا خامه و شير اضافه ميكنم.
همه اين مواد لازم را ورز مي دهيم يا ۱۰ دقيقه ضربه ميزنيم و ۱ساعت استراحت مي دهيم.
خمير را ورز داده و به چانه هاي ۱۰۰ گرمي تقسيم كرده ،در سيني فر مي چينيم با كمي فاصله، دوباره ۳۰ دقيقه استراحت ميدهيم.
سپس روش را با فرچه، شير مي ماليم در فر ۲۰۰ درجه سانتي گراد قرار مي دهيم تا نان ها طلايي شود .


نكاتي در تهيه نان مغزدار نروژي(روند استيكه):
مي توانيد اين خمير را در قالب لوف قرار دهيد .از سبوس گندم هم ميتوانيد استفاده كنيد داخل آرد بريزيد ،يا آرد سبوس دار.
اين خمير ٤ دسي ليتر آب را كامل مي برد، براي اينكه نان بسيار لطيف و خوبي داشته باشد.


خميرتان بايد كاملا خيس شود و به دست مي چسبد، نگران اين مساله نباشيد و فكر كنيد كه دستور شايد ايراد داشته باشد، با همان چسبندگي ورز بدهيد و موقع چانه گرفتن از كمي آرد استفاده كنيد تا به دستتان نچسبد.
اگر از قالب لوف استفاده ميكنيد اين مقدار خمير به ٤ قسمت تقسيم مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد