طرز تهيه ي خوراك مرغ مجلسي

مواد لازم براي 4 نفر :

مرغ 2كيلوگرم
پياز 2عدد
سير 2 حبه
نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه (مخلوط پودر تخم گشنيز و زيره آسياب شده) 1ونيم قاشق چايخوري
زعفران (آبكرده و غليظ) 1قاشق چايخوري
رب گوجه فرنگي 3قاشق سوپخوري
كره 3قاشق سوپخوري
آب 1سوم پيمانه


طرز تهيه:
ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربي‌هاي مرغ را بكنيد و آن را قطعه قطعه كرده و بشوييد و در صافي قرار دهيد.

نمك،‌ فلفل و ادويه مورد نظر را با محلول زعفران، كره‌ي آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نماييد تا سس مناسبي به دست آيد سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچينيد.

پياز را نگيني خرد كرده و مقداري از آن را به همراه كمي سير ورقه شده روي مرغ قرار دهيد سپس سه تا چهار قاشق سس روي آن بريزيد.

مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روي پياز و سس قرار دهيد و روي آن را با پياز خرد شده و سير ورقه شده و سس بپوشانيد در ظرف را گذاشته و روي حرارت متوسط قرار دهيد، اجازه دهيد تا مرغ آب بيندازد و محتويات داخل ظرف به جوش آيد سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهيد تا بپزد و سس غليظي داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غليظ خوشرنگ باقيمانده را هم روي مرغ‌ها بريزيد و به همراه نان با چلوي زعفراني تزيين كرده و سرو نماييد.

نكات:
1) هميشه چربي‌هاي مازاد مرغ را جدا كنيد ولي پوست مرغ را جدا ننماييد زيرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگيري به عمل مي‌آورد. در صورت تمايل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نماييد.

2) هميشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسيم نماييد زيرا برش‌هاي نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقيمانده خوراك فوق مي‌گردد.

3) در صورت دلخواه مي‌توانيد مرغ را به مقدار قابل توجه با همين روش براي مراسم‌هاي گوناگون طبخ نمود زيرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبي را هم داراست و براي مجالس مناسب است.

4) يادآوري مي‌نمايد نمك گوشت‌هاي سفيد ابتداي طبخ اضافه مي‌گردد.

5) اگر مقداري زرشك هم سرخ كرده و به سس اضافه كنيد خوراك شما خوشمزه تر ميشود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد