كلم سوخاري

مواد لازم: گل كلم: 300 گرم، تخم‌مرغ: يك عدد، شير: يك فنجان، آرد سفيد: 3 قاشق غذاخوري، نمك و فلفل​ و روغن مايع: به ميزان لازم، ماست چكيده: 100 گرم

طرز تهيه: ابتدا گل كلم‌ها را خرد كنيد و ​ مدت پنج دقيقه داخل آب جوش و نمك قرار دهيد تا كمي نرم شود.

در يك ظرف جداگانه تخم‌مرغ را بشكنيد و با ​ چنگال ​ هم بزنيد تا مخلوط شود. سپس شير را همراه آرد كم‌كم به آن اضافه كنيد.

اين مخلوط را آن‌قدر​ هم بزنيد تا كاملا يكدست شود. در نهايت نمك و فلفل را به آن بيفزاييد. يك ماهيتابه نسبتا گود ​ انتخاب كنيد و داخل آن​ روغن بريزيد. صبر كنيد تا روغن كاملا داغ شود و سپس كلم‌هاي پخته شده را به مايع تخم‌مرغ آغشته و داخل روغن سرخ كنيد. بعد از خنك شدن كلم‌ها آنها را با ماست چكيده تزئين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد