طرز تهيه رول ماهي

هر مدلي كه دوست داريد سرو كنيد. به صورت خوراك يا با پلو، در هر دوحالت خوشمزه ست .

مواد لازم :

فيله ماهي 3 عدد
رنده پوست ليموترش 1 قاشق چايخوري دلخواه
جعفري برگ شده 1 پيمانه
كنجد و بذر كتان 1 قاشق مرباخوري دلخواه
سير تازه 1 حبه
پودر پنير پارمژان 1 قاشق غذاخوري دلخواه
آرد 1 قاشق غذاخوري
كورن ميل 4 قاشق غذاخوري
سماق 1 قاشق مربا خوري
مايونز رقيق شده در آبليمو دلخواه
نمك و فلفل به مقدار لازم
پنير چدار اولد براي تزيين دلخواه

طرز تهيه :
برگهاي خرد نشده جعفري ، سير رنده شده ، سماق ، نمك و فلفل ، پودر پنير, كنجد و بذر كتان و رنده پوست ليمو ترش را با هم مخلوط كنيد ( موقع رنده كردن دقت كنيد منظور از پوست فقط همون قسمت رنگيه مركباته مثلا در ليمو همون لايه سبز خيلي نازك). كره سرد را بهش اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد تركيب بشند .

فيله ماهي را صاف روي سطح كارتون پهن كنيد. (اگر مايل بوديد فيله ماهي را مطابق دستور ماهي سوخاري بدون روغن مزه دار كنيد) . حالا تركيب آماده را به سه قسمت در نظر بگيريد و يك قسمتش را خيلي راحت روي فيله پهن كنيد و كمي پرس كنيد.حالا موقع رول يا لوله كردن فيله است . در اين مرحله كمي با ظرافت و آروم كار كنيد . از قسمت پهن تر ماهي شروع به پيچيدن كنيد و از دو دست استفاده كنيد همينطور كه ماهي را لوله ميكنيد با انگشت مواد را هم داخل رول بدهيد .خيلي راحته نگران بيرون ريختن مواد نباشيد. تا به انتهاي فيله برسيد .


در ظرفي تركيبات ارد رو با هم مخلوط كنيد ( آرد ، كورن ميل ، پودر پنير، نمك و فلفل) مي تونيد از هرتركيبي كه براتون راحتتره استفاده كنيد مثل آرد سوخاري و غيره و ظرف را كنار بگذاريد . .حالا با دو دست ، رول را از دو طرف بلند كنيد و در ظرف ديگري بگذاريد و چند قاشق از سس رقيق شده با آبليمو يا سركه روي سطح رول بريزيد ( ميتونيد به جاي ان از روغن زيتون استفاده كنيد و يا كلا حذفش كنيد). ماهي رو آرد بزنيد . براي اينكار از دوقاشق يا چنگال استفاده كنيد كه دستتون هم آلوده نشه و ماهي رو در ظرف ارد بگذاريد و با قاشق آرد را روي همه اطراف اون بريزيد تا يك لايه نازك دورش رو بگيره .


در ظرف پختتون كمي روغن بريزيد . مثل عكس روغن رو فقط در محلي كه رول رو قرار ميديد بريزيد كه روغن در اطراف ظرف هم نباشه تا بسوزه ( سلامت تره) . رول ها را با همون دو قاشق بلند كنيد كمي تكان بديد تا آرد اضافه اش بريزه و در ظرف پخت بگذاريد. يك ورقه آلومينيم روي اون بكشيد و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه فارنهايت يا 200 سانتيگراد بمدت 30 دقيقه بپزيد.

بعد از سي دقيقه ظرف را بيرون بياريد و آلومينيم را برداريد ( بوي عطرش رو هم استشمام كنيد.عالي … ) . اگر مايل بودين كمي پنير رنده شده روي اون بپاشيد ( من از پنير چدار اول استفاده كردم) در غير اينصورت بدون پنير و كاور دوباره به فر برگردانيد تا ده دقيقه ديگه ، كه به اندازه دلخواهتون طلايي بشه .
رول خوشمزه آماده است . در ظرف قرار بديد و برش بزنيد و از سسي كه توي ظرف پخت جمع شده هم كمي روش بديد و با سبزي پلو تازه و يا به تنهايي سرو كنيد . غذاي خيلي خوشمزه و مجلسي و آسونيه . توضيحات من طولاني بود، اما پختش خيلي كوتاه و راحته .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد