مواد لازم :
برنج مخصوص سوشي | 300 گرم |
شير | يك ليتر |
پودر هل | يك قاشق چايخوري |
بيسكويت خرد شده | به ميزان لازم |
خرماي هسته گرفته، هويج پخته خلالي، مارمالاد سيب، پودر پسته | به ميزان لازم |
روش تهيه:
1. برنج مخصوص سوشي را از يك شب قبل داخل آب خيس ميكنيم و با شير و پودرهل ميپزيم تا له شده و آب آن كشيده شود.
2. روي حصير مخصوص پيچيدن سوشي يك نايلون يا فويل مياندازيم برنج را به شكل چهارگوش 15×15 سانتيمتر و به قطر حدود 7 ميليمتر روي نايلون پهن ميكنيم. روي برنج را كمي مارمالاد سيب ميماليم و يك طرف آن را به شكل نواري تكههاي خرماي بدون هسته، خلال هويج و پودرپسته قرار ميدهيم و رول را ميپيچيم. رول آماده شده را داخل پودر بيسكويت ميغلتانيم و با يك كارد تيز و تيغه نازك حلقهحلقه شبيه به سوشي ميبريم.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۲۹۳ بازديد
- ۰ نظر