سوپ عدس قرمز

پياز را در روغن زيتون تفت دهيد، هويج و سيب زميني را اضافه كنيد و هم بزنيد.

مواد لازم:

پياز ريز شده- يك عدد متوسط

هويج خرد شده- يك عدد متوسط

سيب زميني ريز خرد شده- يك عدد متوسط

عدس قرمز- يك فنجان

آب- ۴ فنجان

نمك و فلفل- به اندازه كافي

نعناع خشك- يك قاشق غذاخوري

روغن زيتون- ۲ قاشق غذاخوري

آرد- يك قاشق غذاخوري

كره- يك و نيم قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

پياز را در روغن زيتون تفت دهيد، هويج و سيب زميني را اضافه كنيد و هم بزنيد.

عدس را بشوييد سپس آبكش و به پياز اضافه كنيد و به مدت ۳ دقيقه مواد را هم بزنيد.

۴ ليوان آب، ادويه و نمك را اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد. حرارت را كم كنيد تا آرام آرام مواد بپزد و نرم شود.

مواد زماني كه به راحتي با پشت قاشق له شود، پخته شده است.

در قابلمه ديگري كره را آب و آرد را اضافه كنيد و منظم هم بزنيد تا مواد كمي خامه اي شود، سپس آن را به عدس اضافه كنيد.

تمام مواد را در غذاساز مخلوط كنيد تا يكدست شود؛ سپس به قابلمه برگردانيد و بگذاريد ۵ دقيقه بپزد.

سوپ را با برش هاي ليمو سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد