پياز را در روغن زيتون تفت دهيد، هويج و سيب زميني را اضافه كنيد و هم بزنيد.
مواد لازم:
پياز ريز شده- يك عدد متوسط
هويج خرد شده- يك عدد متوسط
سيب زميني ريز خرد شده- يك عدد متوسط
عدس قرمز- يك فنجان
آب- ۴ فنجان
نمك و فلفل- به اندازه كافي
نعناع خشك- يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون- ۲ قاشق غذاخوري
آرد- يك قاشق غذاخوري
كره- يك و نيم قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
پياز را در روغن زيتون تفت دهيد، هويج و سيب زميني را اضافه كنيد و هم بزنيد.
عدس را بشوييد سپس آبكش و به پياز اضافه كنيد و به مدت ۳ دقيقه مواد را هم بزنيد.
۴ ليوان آب، ادويه و نمك را اضافه كنيد و بگذاريد جوش بيايد. حرارت را كم كنيد تا آرام آرام مواد بپزد و نرم شود.
مواد زماني كه به راحتي با پشت قاشق له شود، پخته شده است.
در قابلمه ديگري كره را آب و آرد را اضافه كنيد و منظم هم بزنيد تا مواد كمي خامه اي شود، سپس آن را به عدس اضافه كنيد.
تمام مواد را در غذاساز مخلوط كنيد تا يكدست شود؛ سپس به قابلمه برگردانيد و بگذاريد ۵ دقيقه بپزد.
سوپ را با برش هاي ليمو سرو كنيد.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۳۳۰ بازديد
- ۰ نظر