قزل آلا شكم پر ژاپني


مواد لازم براي 4 نفر :

قزل آلا يا ماهيان مشابه 1 كيلو
ادويه 1 قاشق چايخوري
سيب متوسط پخته و قطعه شده 1 عدد
پياز متوسط حلقه شده نصف فنجان
ليمو شيرين 4 قطعه
كره يا مارگارين ذوب شده نصف فنجان


طرز تهيه :
منقل را آماده كرده ماهي را در وسط يك ورق آلومينيومي بگذاريد. داخل شكم ماهي كمي ادويه ريخته و با سيب و پياز و ليمو پر كنيد. مقداري از كره را هم داخل شكم ماهي ريخته و بقيه را با قلم مو روي ماهي بماليد. سپس آلومينيوم را كاملاً دور ماهي بپيچيد و در يك ورق فويل ديگر بگذاريد و داخل منقل بمدت 15 دقيقه حرارت دهيد. سپس بسته را برگردانيد تا حدود 15 الي 20 دقيقه حرارت ببيند پس طلايي شدن روي ماهي آن را سرو نماييد.اين خوراك دريايي از دسته ماهي هاي شكم پر ژاپني مي باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد