كوكوي اسفناج



مواد لازم :

روغن مايع مخصوص سرخ كردني به مقدار لازم
تره فرنگي ۲ عدد
اسفناج تازه ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پيازچه ۴ عدد
سبزي كوكو ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت)
گردو ۲۰ گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم


توجه : سبزي كوكو شامل گشنيز، جعفري، شويد، تره، پيازچه و كمي نعنا مي باشد.


طرز تهيه :
تره فرنگي و اسفناج را خرد مي كنيم .
پيازچه را نيز ساطوري مي كنيم .كمي روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهي تابه مي ريزيم تا داغ شود.
تره فرنگي هاي خرد شده را كمي در روغن تفت مي دهيم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن مي افزاييم و مي گذاريم روي حرارت متوسط ۳ دقيقه بماند تا اينكه كمي نرم شود.


تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگي، پيازچه و سبزي كوكو را به آن مي افزاييم.
سپس نمك، فلفل، گردوي خرد شده را به آن اضافه مي كنيم.
مواد را در ماهيتابه داراي روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوري ) مي ريزيم.
درب ماهيتابه را مي گذاريم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو مي كنيم تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد