مواد لازم :
روغن مايع مخصوص سرخ كردني | به مقدار لازم |
تره فرنگي | ۲ عدد |
اسفناج تازه | ۱۷۵ گرم |
تخم مرغ | ۵ عدد |
پيازچه | ۴ عدد |
سبزي كوكو | ۱۵۰ گرم (حدود ۳ مشت) |
گردو | ۲۰ گرم |
نمك و فلفل | به مقدار لازم |
توجه : سبزي كوكو شامل گشنيز، جعفري، شويد، تره، پيازچه و كمي نعنا مي باشد.
طرز تهيه :
تره فرنگي و اسفناج را خرد مي كنيم .
پيازچه را نيز ساطوري مي كنيم .كمي روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهي تابه مي ريزيم تا داغ شود.
تره فرنگي هاي خرد شده را كمي در روغن تفت مي دهيم.
سپس اسفناج خرد شده را به آن مي افزاييم و مي گذاريم روي حرارت متوسط ۳ دقيقه بماند تا اينكه كمي نرم شود.
تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگي، پيازچه و سبزي كوكو را به آن مي افزاييم.
سپس نمك، فلفل، گردوي خرد شده را به آن اضافه مي كنيم.
مواد را در ماهيتابه داراي روغن داغ ( روغن حدود ۳ قاشق غذاخوري ) مي ريزيم.
درب ماهيتابه را مي گذاريم و روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بپزد.
بعد آن را پشت رو مي كنيم تا طرف ديگر آن نيز سرخ شود.
- شنبه ۲۱ آذر ۹۴ | ۱۶:۴۷ ۳۱۹ بازديد
- ۰ نظر