سالاد باقلا

باقلا را در ظرف مناسب همراه با كمي آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.

مواد لازم براي ۴ تا ۶نفر:

باقلاي متوسط پوست گرفته شده - ۹۰۰گرم

روغن زيتون - ۴قاشق غذاخوري

گوجه فرنگي متوسط خرد شده - ۳ تا ۴ عدد

سير رنده شده - ۴ حبه

پنير فتاي خرد شده - ۱۱۵گرم

شويد تازه خرد شده - ۳ قاشق غذاخوري

زيتون - يك پيمانه

ادويه شامل (نمك و فلفل) - به مقدار لازم

طرز تهيه:

باقلا را در ظرف مناسب همراه با كمي آب روي حرارت قرار دهيد تا پخته شود؛ سپس آن را آبكش كنيد.

در ماهيتابه اي مناسب، كمي روغن زيتون اضافه كنيد و سپس گوجه فرنگي و سير را روي حرارت ملايم كمي تفت دهيد تا آب گوجه گرفته شود ادويه را به آن اضافه كنيد.

پنير را به گوجه و سير اضافه كنيد و براي چند دقيقه روي حرارت قرار دهيد. سپس از روي حرارت برداريد و بگذاريد كمي سرد شود.

در ظرفي مناسب باقلا، مخلوط گوجه، سير و پنير را به خوبي مخلوط كنيد و روي آن را با شويد و زيتون تزيين كنيد.

اگر تمايل داريد براي ترش شدن سالاد مي توانيد كمي آب ليموي تازه به آن اضافه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد